“Aspiranterne” på march i “Korpset” sæson 2. Foto: Lars E. Andreasen/TV 2

Her i 1. afsnit af ”Korpset” sæson 2 på TV2, handlede det om ”Udvælgelse” vi skulle test om folk havde det vi mener vi kunne forvente folk kunne.

Det er en masse fysik træning og så er der en marchtur.

I sæson 1 gik de 25 km, på sandstrand. I sæson gik de 30 km, med 25 kg, da det var mere sti. Vi har begge gange set folk kæmpe med ondt i fødder, vabler og ondt i kroppen fra rygsækken. Mange af smerterne er fordi folk ikke har gået deres støvler til, har ordentlige sokker og ikke sætter deres rygsæk ordentlig.

I først fase her, hjælper vi ikke folk med gode råd, det burde man vide eller havde lært hvis man har trænet eller forberedte sig godt. Heldigvis var der også nogen der havde styr på deres ting.

Men der er ingen grund til at du gør samme fejl. Jeg har samlet en masse af de råd jeg skrevet om eller lavet film om, så du kan komme godt i gang hvis du vil på vandretur eller træne til militæret. Jeg har forsat glæde af alle de erfaringer jeg har gjort mig igennem årene når jeg skal på vandretur eller længere ekspeditioner.

Her under kan du finde en masse af mine gode råd og fif

Fødder

 

Rygsæk

 

Andet

Jeg håber det er noget du kan få god gavn af.

Erik

Erik B. Jørgensen kontroller af vægten før march, i “Korpset”, sæson 2. Foto: Lars E. Andreasen/TV 2

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022