Hjem/Indlandsisen, ekspeditioner/krydsninger
Indlandsisen, ekspeditioner/krydsninger2019-10-24T12:50:29+02:00

Indlandsis krydsninger/ekspeditioner

–   Storslået natur og barske forhold

Jeg har i mange år guidet ture over den storslået Grønlandske Indlandsis. Hvor jeg har faciliteret foks træning over et år, sat et hold og guidet en gruppe mennesker over den Grønlandske Indlandsis, over en måneds tid. Jeg har selv guide 5 hold over isen igennem årene og stået for i alt 10 krydsninger hvor alle kom over og nået deres mål.

Det er forgået i ”dit eventyr”.

Jeg har guidet følende Indlandsiskrydsninger:

  • 2016: Krydsning af indlandsisen femte gang, for “dit eventyr” som guide.
  • 2014: Krydsning af indlandsisen fjerde gang, for “dit eventyr” som guide.
  • 2013: Krydsning af indlandsisen tredje gang, for “dit eventyr” som guide.
  • 2008: Krydsning af indlandsisen anden gang, for “dit eventyr” som guide
  • 2007: Krydsning af indlandsisen første gang, for “dit eventyr” som guide

Du kan læse mere om krydsningerne, dagbøger og meget mere her:

Vil du læse om mine andre vinterture, gode råd og fif, er det her under:

Husk at bruge søgefunktion, da jeg har meget indhold og det kan ligge i andre kategorier!)

Jeg udbyder ikke ture for tiden, og skriver ud hvis det sker igen.

God fornøjelse og husk “Eventyret starter i din baghave”!

Erik B. Jørgensen

P.S: Du kan læse om mit foredrag om Indlandsisen her!

402, 2018

[Historiefortælling] Toiletbesøg i snestorm

By |februar 4th, 2018|Categories: Historiefortælling, Grønland, Indlandsisen|Tags: , , , , , , , |1 Comment

I denne historiefortælling, fortæller jeg om mindre heldigt toiletbesøg i snestorm, midt på den Grønlandske Indlandsis. Jeg har krydset den Grønlandske indlandsis 6 gange og haft mange ubehagelig toiletbesøg over tid. Det her besøg gik helt i vasken, heldigvis var det ikke mig selv, men en af mine deltager på en Indlandsiskrydsning. En skitur/ekspedition med pulk over ca. 30 dage.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få nyt om foredrag, ekspeditioner, artikler, og masser af gode råd og fif, m.m.

Samt få adgang til 30 min udsendelse om vores ekspedition "Thule til Thule".

Go to Top