Jeg kan ikke ligefrem prale af, at jeg er til alternative behandling, medicin, osv. Men min venstre fodrodsknogle har drillet mig længe, højst sandsynligt, på grund af meget belastning fra rygsække, skudsikkerveste, osv. Når man lige sætter hårdt af, så smutter knoglerne og det gøre en “lille” smule ondt. Så jeg har trænet min tær ved at samle sokker op, lave udstrækning, osv. Men det er jo kun få min, man gør det på en dag. Jeg er ikke lige til at gå i bare tær, for men en hund i huset, kommer der lidt sten og jord ind, ikke det bedste at træde på.

Da faldt jeg over “Fivefingers” fra Vibram, i et blad, tænkte jeg hvis det kan hjælpe så skal det prøves. Efter lidt tilvænning og brækkene tær fra hinanden, for at få skoen på, samt en lille uge til, at gå dem til. Så er det et super køb, nu får jeg trænet min tær, som om jeg gik i bare tær, så de er nu blevet mine sutsko. Der går nok lidt før det bliver min sko til supermarked. Jeg kan allerede mærke, at min fødder er blevet bedre, og de bliver rørt godt på en dag, herligt.

Se meget mere i dette indlæg om at træne dine fødder:

God fornøjelse

Erik

Indlægget er opdateret: 15. juni 2024