Så det tid til en ny ekspedition og et nyt eventyr fra mig. Min nye tur bliver igen en kajak ekspedition, denne gang ”Skandinavien rundt i kajak”, med start ved Lakseleven ved grænsen mellem Rusland og Norge, så vil jeg ro Norges Kyst, Sveriges kyst (Blå-bånd) og Finlandskyst (Blå-Hvide Bånd) til Ruslands grænse igen, med slut ved Virojoki kyrkby.

Se kort og km beregninger, m.v. i mit seneste nyhedsbrev.

Jeg er i fuld gang med forberedelserne. Jeg søger forsat samarbejdspartner, så har du et forslag høre jeg det gerne, samt erfaringer og gode råd fra turen modtages også gerne.

Der vil igen blive lavet dagbog under turen, her på siden, samt der kommer en del nye tiltag, men mere om det efterhånden som jeg nærmere mig afgang, som bliver ført i april og omkring 6 måneder frem, til de ca. 7.200-7.400 km.

Erik

P.S.: Her er lidt af mine Samarbejdspartner, indtil videre (ved at lukke flere aftaler):