Korpset - TV2

Korpset, (TV2) Instruktørens tøj og udstyr

"Korpset", TV2, Instruktørerne, Foto, Lars E. Andreasen/ TV 2

“Korpset”, TV2, Instruktørerne, Foto, Lars E. Andreasen/ TV 2

Jeg deltog som en af instruktørerne i ”Korpset” på TV2, både sæson 1 og 2. Hvor vi tester 30 mænd i hver sæson, der ønsker at teste om de er gjort af noget af det rette stof, til evt. at kunne klare en optagelse til specialstyrkerne.

I ”Korpset” går vi instruktør i en del forskelligt tøj og udstyr. Det mest er 5.11, som var sponsor på programmet, sammen med Salomon til deltagerne.

Jeg har brugt udstyret det op til udsendelse og lidt efter, samlet en månedstid. Så jeg kan ikke udtale mig om hvordan langtidsholdbarheden er. Men tøjet er lækkert, men det er meget inspireret af militær og politi, så det gør nok en del synes det er for militant. Bukserne er super fede, sidder godt og de er ikke så dyre som tilsvarende bukser, prøv at tjekke dem ud.

Jeg har ikke noget negativt at sige om udstyr på nuværende tidspunkt, andet end bæltet jeg bare ikke kunne passe, det var alt for stort.

Solbrillerne er for fede, de skal nok komme med på nogle ture i fremtiden.

Herunder vil jeg liste af det udstyr som jeg brugte, under optagelserne:

Sæson 2 Korpset (2018)

Samt tøj og udstyr fra sæson 1, her under.

Trænings stiger vi bruger, er fra MobileFit, model MobileKit Pro, bare i sort udgave. Virkelig godt træningsredskab, jeg selv bruger i min daglige træning.

 

Sæson 1 Korpset (2017)

5.11 Tactical

"Korpset", TV2, Instruktørerne, Foto, Lars E. Andreasen/ TV 2

“Korpset”, TV2, Instruktørerne, Foto, Lars E. Andreasen/ TV 2

Udleveret med passede ikke

Wileyx, solbriller

Solbriller, brugt vi Wileyx, jeg havde 3 par:

Mountain Hard Wear

—-0—-

Jeg håber du kunne blive klogere på det tøj og udstyr vi brugt i tv-udsendelserne.

Erik

P.S: Vil du læse meget mere om ”Korpset” så tjek TV2 “Korpset” ud der vil være masser af ekstra materiale (afsnittene kan se på TV2 Play). Ellers gå på Facebook ”Korpset-fanside” her samler jeg artikler og lidt billeder fra programmerne.

Opdateret okt. 2017. Udgivet første gang 24 dec. 2016.

You may also like

6 kommentarer

 • Andreas Grevsen

  Ok måske ses vi

  15. februar 2018 at 15:40 Svar
 • Andeas Grevsen

  Er ikke på Facebook

  15. februar 2018 at 15:30 Svar
  • Erik B. Jørgensen

   Ok, så må du hold øje på Mastiffs hjemmeside, som er dem der laver programmet. Her søger de også deltager til deres programmer, eller skrive til dem og du kan komme på en liste, hvis der bliver en sæson 3.

   15. februar 2018 at 15:32 Svar
 • Andeas Grevsen

  Hvordan kan jeg melde mig til næste hold?
  Hilsen Andreas

  15. februar 2018 at 15:23 Svar
 • Skriv en kommentar