Foredrag, Ekspeditioner og Eventyr, med Erik B. Jørgensen

Jeg har gennem mit liv og mine valg undervejs samlet en masse erfaringer og udlevet mange helt unikke eventyr. Det er blevet til mange personlige erfaringer og erkendelser i forhold til mig selv og omkring samarbejdet med andre. Det er også erfaringer med at motivere, lede og understøtte andre i at præstere deres ypperste og udleve deres drømme.

Det er der kommet en lang række spændende foredrag ud af.

  • Udviklings foredrag omhandler at blive klogere på personlig motivation, bruge hinanden på tværs og få det bedste ud af de personlige ressourcer. Der trækkes på de mange personlige oplevelser og refleksioner fra militærets special styrker og de mange ekspeditioner.
  • Eventyr foredrag handler primært om en enkelt ekspedition, Slædepatruljen Sirius eller Jægerkorpset. Det skal give et indblik i ekspeditionen, landet, dyrelivet, naturen, kulturen og oplevelserne, der har været undervejs.

Det vigtige for mig er, at det forbliver jordnært, ærligt, på egen banehalvdel og ikke mindst en stor oplevelse for alle. Det skal inspirere til at komme ud, komme videre og give lyst til at tage det næste skridt i den retning du/I ønsker at bevæge dig/jer i, hvad enten det er på arbejdspladsen eller privat.

Der vil ved alle foredrag være mulighed for at stille spørgsmål.

Her under kan du se mine mange foredrag:

Udviklings foredrag:

Eventyr foredrag:

Yukon River, Eventyrlige YukonGør drøm til virkelighedFar og datter i Vildmarken, 45 dage i Nordsverige

 

Alaska på tværsNordøstgrønland kajak i skrønernes landFar og datter i Vildmarken

 

Skandinavien rundt i kajakDanmark rundt i kajakThule til Thule

 

IndlandsisenJægersoldatSlædepatruljen Sirius

 

Eventyret starter i din baghaveSammenhold eller gå koldPunktér jeres konflikter, før de opstår

 

Få det bedste frem i andreÅbne foredragAktuelt Eventyr