2 Thule til Thule ekspedition foredrag, af polarfare og eventyrer Erik B. Jørgensen, på tur, Fotograf Claus Lillevang

Foredrag

Jeg har gennem mit liv og mine valg undervejs samlet en masse erfaringer og udlevet mange helt unikke eventyr. Det er blevet til mange personlige erfaringer og erkendelser i forhold til mig selv og omkring samarbejdet med andre. Det er også erfaringer med at motivere, lede og understøtte andre i at præstere deres ypperste og udleve deres drømme.

Det er der kommet en lang række spændende foredrag ud af:

 • Udviklings foredrag omhandler at blive klogere på personlig motivation, bruge hinanden på tværs og få det bedste ud af de personlige ressourcer. Der trækkes på de mange personlige oplevelser og refleksioner fra militærets special styrker og de mange ekspeditioner.
 • Eventyr foredrag handler primært om en enkelt ekspedition, Slædepatruljen Sirius eller Jægerkorpset. Det skal give et indblik i ekspeditionen, landet, dyrelivet, naturen, kulturen og oplevelserne, der har været undervejs. Rigtige outdoor og friluftsliv foredrag!

Det vigtige for mig er, at det forbliver jordnært, ærligt, på egen banehalvdel og ikke mindst en stor oplevelse for alle. Det skal inspirere til at komme ud, komme videre og give lyst til at tage det næste skridt i den retning du/I ønsker at bevæge dig/jer i, hvad enten det er på arbejdspladsen eller privat.

Der vil ved alle foredrag være mulighed for at stille spørgsmål.

Alle foredrag kan afholdes som “online foredrag” / webinaer også. Jeg har et professionelt setup, med mulighed for at stille sprøgsmål. Jeg kan stille platform til rådighed, hvis I ikke har en foretrukken platform i forvejen.

Du kan se alle de anbefalinger jeg har fået her “Kunderne siger

Herunder kan du se mine mange foredrag:


Udviklings foredrag (Erhvervsforedrag)


Eventyr foredrag (Outdoor – og friluftsliv foredrag)

Alle mine foredrag kan afholdes online! Jeg har et professionelt setup, så jeg kan træde til på jeres online møder og webinar, se mere her: Online-foredrag.dk


Alle ekspeditioner:

Det er ikke alle ekspeditioner og ture jeg holder foredrag om. Du kan se oversigter over alle her:


Hvad sker der i fremtiden?

Selvfølgelig har jeg en masse nye projekter på vej, der også vil føre til nye foredrag og bøger. De aktuel eventyr jeg har offentlig gjort og som jeg vil give mig i kast med i de næste år kan du se her: “Aktuelt Eventyr“.

Hvis du vil til et af mine åbne foredrag kan du se dem her “Åbne foredrag“. Jeg har dog ikke ret mange åbne, da langt de fleste af mine foredrag er for en lukket forsamling, i firmaer eller foredragssteder.


  Ring mig op, så jeg kan høre mere!

  Jeg er altid klar til en uformel snak om mine foredrag og hvad jeg kan tilbyde.

  På ledelsesseminar havde vi booket Erik Bo Jørgensen til at holde foredrag. Det var et meget spændende, veltilrettelagt og inspirerende foredrag. Mange af de punch lines, Erik havde, kan umiddelbart overføres til vores arbejdssituation. Tilbagemeldingerne har været udelukkende positive.

  Margrethe Bisgaard
  Aalborg Universitetshospital

  Erik B. Jørgensen holder foredrag om samarbejde, Slædepatruljen Sirius, Jægerkorpset, eventyrer som polarfare, mv.