//Bikepacking, Danmark rundt, eventyr i baghaven!
Bikepacking, Danmark rundt, eventyr i baghaven!2020-05-15T20:25:27+02:00

Bikepacking, Danmark rundt

–       Eventyr i den helt store baghave!

Sommeren står for døren.

Disse tider kan hurtigt ændre vores planer, det har de også gjort for de to selvstædigt erhvervsdrivende her i Lyngby.

Min kæreste og jeg har over det sidste år planlagt 2,5 måneds bikepacking eventyr til USA’s nationalparker over sommeren 2020. Det skal vi ikke alligevel.

Men vi skal da på eventyr. Det bliver et bikepacking eventyr i Danmark (så længe vores grænser mod nord er lukkede, og Udenrigsministeriet fraråder al udrejse). De danske landskaber bliver selvfølgelig noget andet sammenlignet med USA’s spektakulære natur galleri. Men som jeg har oplevet på mine mange mikroeventyr og ture i Danmark, er der skønt herhjemme og mange rigtig fine steder.

Eventyreret kalder, jeg skal alligevel ikke holde foredrag i disse tider, så jeg kan i stedet samle nye erfaringer og fortællinger :-)

Min kæreste Tine har også fået ændringer i hendes kalender, og det arbejde der er, kan gøres virtuelt/på distancen. Tiden, situation, og sommeren på vej, giver mulighed for at drage på eventyr.

“Eventyret starter i din baghave”, det vil vi igen vise ved at drage rundt i vores dejlige land. Vi vil både køre via nationale cykelruter, og også lave masser af afstikkere ud i de store skove og på de små stier og gusveje, der også viser smukke sider af Danmark.

Vi lægger en grov rute, men vil lade nysgerrigheden og eventyrlysten råde og tilpasse ruten undervejs.

Jeg har rejst mange steder i Danmark på ture, masser af mikroeventyr, men også ture/ekspeditioner som “Danmark rundt i kajak, isvinteren 2009-10” og “Far og datter i Vildmarken, 45 dage i Danmark“. Uanset hvilken tur jeg har været på, bliver jeg gang på gang overrasket over, hvad Danmark har at byde på. Selvfølgelig vil jeg savne de store vidder, ødemarken og nye egne, vi havde set frem til i USA’s bagland. Men min erfaring er fedt at vide, at der venter lige så mange fine eventyr i Danmark, bare på en anden måde. Eventyreret kommer når man er nysgerrig og tør drage ud!

Hvor længe vi er afsted, vil vi ikke lægge os fast på. Vi vil cykle afsted, og vi vil se hvor længe og hvordan vores lille bikepacking eventyr fører os rundt i Danmark.

Du kan som altid følge med på mine sociale medier og her på min hjemmeside.

Tine og Erik

P.S: Billederne er fra vores Påsketur i år “[Bikepackingtur] Påsketur Lyngby, Korsør, Skælskør, Næstved, retur“.

Relaterede indlæg

Herunder blogindlæg om Bikepacking, Danmark rundt

Første etape, Bikepacking, Danmark rundt

Her en lille beretning fra første etape af vores bikepackingtur/cykeltur Danmark rundt. Første etape gik fra Lyngby, via sydøst Sjælland, Stevns Klint, Møn, Bogø, Falster og Lolland.

Bikepacking, Danmark rundt, stemningsbilleder (opdateres løbende)

Herunder vil vi løbende lægge billeder op, fra vores bikepacking, Danmark rundt. Der vil ikke være beskrivelser eller tekst til billeder. Vi bruger vores energi på vores eventyr. De gode historier og lange beretninger, kommer i nogle få blogindlæg undervejs [...]

By |maj 14th, 2020|Categories: Bikepacking, Danmark rundt|0 Comments

Klar til nye eventyr, Bikepacking, Danmark rundt

Tid til at drage på eventyr igen. Denne gang i vores dejlige land, vores store baghave. Vi vil køre Danmark rundt, på bikepackingtur/cykeltur og komme tæt på naturen.