Korpset, afsnit 2 Frygt, sæson 2 TV2. Foto: Lars E. Andreasen/TV 2

I 2. afsnit af ”Korpset” sæson 2 på TV2, handlede det om ”Frygt” eller nærmere om at man kan blive ved med at motivere sig selv, selv når man følger frygt eller svaghed.

Det vi virkelig tester er at folk de vil der her, uanset hvad vi byder dem. Det er netop det optagelse til Jægerkorpset handler om, fordi folk skal ville det her, fordi når man bliver Jægersoldat og står på en mission, så er der ikke noget der hedder jeg vil ikke mere. Så dør man og tager højst sandsynligt hele sin patrulje med sig.

Så det kan virke hårdt, men det er noget folk selv søger og de skal bevise at de vil det her og lad svagheden tag over.

Alt det jeg selv lærte om mig selv og andre mennesker, under min optagelse til Jægerkorpset, har jeg brugt lige siden. Det har været en stor årsag til jeg har kunne gennemføre de mange projekter og ekspeditioner jeg har lavet.

Jeg har samlet nogle af de indlæg og videoer jeg har lavet, så du kan lære mine redskaber til at holde motivationen.

 

Online Kursus til dig der vil have hjælp til at nå dine mål!

Jeg har også lavet et helt online-kursus du kan købe hos mig. Hvis du vil dykke mere ned i et mål du har og få redskaber og gode råd til at nå dit mål.

Du kan se og læse meget mere om mit online-kursus her: ”Fra drøm til virkelighed” Tilfredshedsgaranti!

Jeg håber det kan være nogle gode råd til at nå de mål du drømmer om.

Erik

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 4. oktober 2023