Igennem mange år har jeg fået en masse erfaringer fra mine mange timer i vandrestøvler, i militæret og på mine mange ekspeditioner. Nogle af min erfaringer har også gjort ondt og været ubehagelige. Men de sidste mange år, er det utroligt hvor få skavanker jeg har haft, selv på en ekspedition som “Alaska på tværs“.

Jeg har også fået en masse spørgsmål om vandrestøvler igennem åren.

Derfor har jeg prøvet at lave en masse vejledning ud fra mine erfaringer, så mine erfaringer kan gives videre.

Jeg har lavet en vejledning / gode råd til hvordan du kan snøre dine vandrestøvler så du undgår at få eller gøre en trykskade være. Jeg kommer bl.a. ind på ”korrekt” snøring, snøring for at passe på hæl, tær, ankler og nederste del af foden. Ved hjælp af dine snørebånd og få andre hjælpemidler.

Du kan se den her:

 

Jeg har lavet andre relateret indlæg som:

Jeg håber du kan få gavn af mine råd. Har du andre råd og erfaringer, så skriv gerne en kommentar (også hvis du har prøvet noget af det jeg fortæller om, så jeg kan høre dine erfaringer med det).

Erik

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 4. februar 2022