Currently set to Index
Currently set to Follow
Bøger, film, podcast, og hjemmesider, til friluftsliv2023-01-03T17:06:14+02:00
Bøger, film, podcast, og hjemmesider, der inspireret mig til friluftsliv, kategori, Kom ud, Outdoorekspert Erik B. Jørgensen

Bøger, film, podcast, og hjemmesider, der inspireret mig til friluftsliv

–       God inspiration til drømme og viden.

Jeg elsker at blive inspireret af andre mennesker. Der er bøger, film, apps og hjemmesider en stor del af min inspiration, til mine ture og ekspeditioner og til friluftsliv generelt. I denne ”kategori” anmelder jeg gode bøger, film, apps og hjemmesider jeg er blevet inspireret af, så du også kan få gavn af dem.

Husk jeg selv har udgivet en rækkebøger, dem kan du se i mine shop, under “Bøger” her!

God fornøjelse og husk “Eventyret starter i din baghave”!

Erik B. Jørgensen

P.S: Husk hvis du vil læse anmeldelser, valg af ”x”, gode fif og råd, motivation og meget mere. Så søg i søgefunktionen, eller se de andre kategorier.

2511, 2022

Boganmeldelse: VELO – De Danske Verdenscyklister af Morten Kirckhoff, Tore Grønne og Bjørn Harvig

By |november 25th, 2022|Categories: Bøger, film, podcast, hjemmesider, mv., Cykelture|Tags: , , , , , |0 Comments

VELO består af en masse forskellige kapitler. Der er beretninger fra alle mulige cykeleventyr af nulevende Dansker og fortids eventyrer der har kastet sig ud på eventyr med deres cykel, af tusindvis kilometer vej, grusvej og sti, i støv, mudder, regn, slud, sol, modvind og medvind.

God råd, fif og vejledninger til at komme godt i gang med friluftsliv, med eventyrer Erik B. Jørgensen
Åbne foredrag med Erik B. Jørgensen. Køb billetter her!
Få gode råd og masser af anekdoter om Slædepatruljen Sirius af eventyrer Erik B. Jørgensen

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få nyt om foredrag, ekspeditioner, artikler, og masser af gode råd og fif, m.m.

Samt få adgang til 30 min udsendelse om vores ekspedition"Thule til Thule".

Go to Top