/Alaska på tværs
Alaska på tværs2019-11-26T15:24:22+02:00

Alaska på tværs

–      Den store vildmark og kæmpe dyre- og naturoplevelser!

Læs den overordnet ekspeditions- og foredragsbeskrivelser her!

I denne kategori kan du læse bredninger fra ekspeditionen, historiefortælling, anmeldelser og gode råd fra turen.

God fornøjelse og husk “Eventyret starter i din baghave”!

Erik B. Jørgensen

2612, 2018

[Historiefortælling] Renen der var presset

By |december 26th, 2018|Categories: Alaska på tværs, Historiefortælling|Tags: , , , , , |0 Comments

Jeg fortæller om mit møde med en noget presset ren (rensdyr) under "Alaska på tværs”. På vej ned af Noatak River i en lille packraft, efter 900 km til fods.

710, 2018

Alaskana PR-49 Packraft, Anmeldelse

By |oktober 7th, 2018|Categories: Alaska på tværs, Far og datter i Vildmarken - 45 dage i Danmark, Packraft, grej og tilbehør|Tags: , , , , |0 Comments

Alaskana PR-49 Packraft er i princippet ikke andet end en stor "gummibåd", dog en meget robust en af slagsen, der er bygget til Alaskas floder og elve. Det er en stor packraft, der kan tag meget grej eller 2 personer.

1103, 2018

[Historiefortælling] Det store plask, Grizzlybjørn på vej!

By |marts 11th, 2018|Categories: Alaska på tværs, Historiefortælling|Tags: , , , , |0 Comments

I denne historiefortælling, fortæller jeg om da jeg hørt et stort plask og en Grizzlybjørn var på vej over til min lejrer, under "Alaska på tværs". Det var en stor flot bjørn jeg nød og tog billeder af. Ind til jeg opdagede at det var en Grizzlybjørn mor, der var på vej tilbage efter sin lille unge, der var blev ført hen til mig af strømmen i floden!

403, 2018

[Historiefortælling] Specielle mand i Alaska

By |marts 4th, 2018|Categories: Alaska på tværs, Historiefortælling|Tags: , , , , |0 Comments

I denne historiefortælling, fortæller jeg om den ”Specielle mand i Alaska”. Under min ekspedition "Alaska på tværs", blev jeg nød til at ændre lidt på rute, grundet et depot og oversvømmelser. Så det gjorder jeg kom til den lille indianske by, Arctic Village. Her var jeg i to dage, da jeg ventede på at posthuset skulle åbne, så jeg kunne få en ny solcelle, da jeg havde ødelagt, den en af de to jeg havde med. Da jeg skulle på posthuset mødet jeg en noget specielle mand, et møde jeg mindes med stor glæde.

1810, 2017

[Historiefortælling] Sten på teltet, besøg af grizzlybjørn

By |oktober 18th, 2017|Categories: Alaska på tværs, Historiefortælling|Tags: , , , |0 Comments

[Historiefortælling] Sten på teltet, besøg af grizzlybjørn. Den gode historie er i centrum igen. Denne gang med en historie om grizzlybjørn besøg ved mit telt under "Alaska på tværs".

1205, 2015

Anmeldelse af Skaltøj, Tierra Pamir Pant og Roc Blanc Jacket M (jakke og bukser)

By |maj 12th, 2015|Categories: Alaska på tværs, Bukser, Jakker|Tags: , , , , , , , , , , , , |0 Comments

Test af Skaltøj, Tierra Pamir Pant og Roc Blanc Jacket M. Testet under "Alaska på tværs". Skaltøj i høj kvalitet, solidt, funktionelt og gode udluftninger.