Currently set to Index
Currently set to Follow
FAQ, Kom ud – Erik B. Jørgensen2022-12-22T23:01:12+02:00
FAQ, Kom ud, portræt af Erik B. Jørgensen

FAQ, Kom ud – Erik B. Jørgensen

Kan jeg booke foredrag direkte ved dig?2021-02-06T14:47:09+02:00

Ja selvfølgelig kan du booke mig direkte, tage  fat i mig til en uformel snak: om evt. ønsker til foredrag i din/jeres virksomhed, klub, forening eller hvor det nu er. På den måde kan vi også få en god snak om, hvad det rette foredrag er, og hvad jeg skal hjælpe med.

Mine kontaktoplysninger er her: Kontakt. Erik B. Jørgensen her!

 


  Ring mig op, så jeg kan høre mere!

  Jeg er altid klar til en uformel snak om mine foredrag og hvad jeg kan tilbyde.

   

  Kan jeg komme på tur med dig / skal vi ikke tage på tur sammen en dag?2021-02-06T14:48:23+02:00

  Tak fordi du har lyst til at mødes/tage på tur med mig. Jeg må dog pænt takke nej.

  Jeg er glad for at du tænker, at det kunne være inspirerende – og sikkert gensidigt. Så det har intet med dig at gøre. Jeg har en relativt fyldt kalender, og jeg er meget væk hjemmefra. De ledige stunder der kommer, bruger jeg til egen tid, og så prioriterer jeg at være sammen med min datter og min kæreste. Jeg er kort sagt en person der lader op i mit egen selskab – og med alene tid.

  Jeg håber du i stedet fortsat vil kunne finde inspiration i de ting jeg lægger op. Og måske vi en dag ses til et af de arrangementer, der har vores fælles interesse.

  Kommer du ikke til ”XXX” og holder foredrag?2021-02-06T14:53:13+02:00

  Tak fordi du gerne vil have mig til jeres område, og spørger hvor jeg kommer. Kort fortalt, så laver jeg ikke foredragsturnéer. Jeg kommer de steder hvor folk booker mig. Det medfører at langt de fleste foredrag jeg holder, er lukkede (er meget i virksomheder og forsamlinger for medlemmer).

  Så svaret er at jeg kommer ”kun” de steder jeg slår op her på siden. Du kan altid se de åbne foredrag jeg har her på min side: Åbne foredrag Men jeg ville elske at komme nær jer.

   

  Forslå mig til dine lokale foredragssteder!

  Den bedste chance for at det sker, er at du foreslår mig til de foredragssteder der er nær dig. Så kan det være de vil booke mig ind?

  Se alle mine foredrag her, så du evt. kan forslå et bestemt foredrag: Foredrag af Erik B. Jørgensen.

  Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig, til en uformel snak omkring evt. foredrag: Kontakt Erik B. Jørgensen her!

  Har du skrevet om xxxx? Brug søgefunktionen2021-02-06T14:55:42+02:00

  Jeg har skrevet rigtig mange blogindlæg, med anmeldelser, turberetninger, valg af …, fif og råd. Så er der noget du savner, så brug søgefunktionen på min hjemmeside, prøv at søge på flere forskellige måder. Det er ikke altid vi bruger de samme ord.

  Jeg har også lavet et indlæg, der giver dig en overblik, du også kan navigere rundt efter. Se det her: Vejledning i Kom ud – kom godt rundt!

  Kan du ikke finde det du søger, så skriv endelig til mig, med hvad du mangler/ikke kan finde. Så kan det være jeg kan finde det, eller synes det er sådan en god idé, at jeg laver et blogindlæg om dit ønske.

  Laver du kurser i friluftsliv/outdoor2021-02-06T15:16:31+02:00

  Jeg laver ikke kurser i friluftsliv/outdoor. Skulle jeg begynde med det, skal jeg nok skrive det ud i mit nyhedsbrev, på SoMe og her på hjemmesiden.

   

  Inspiration til gode kurser i friluftsliv/outdoor

  Jeg har lavet et indlæg, med de kurser jeg kan anbefale i friluftsliv/outdoor. Du kan se dem her: Find gode kurser/kursus i friluftsliv/outdoor

  Hvad står B. for i dit navn, Erik B. Jørgensen?2021-02-06T10:30:39+02:00

  Mit ”B.” i Erik B. Jørgensen, står for ”Bruun”. Min moders familienavn.

  Er du i familie med håndboldspilleren Klavs Bruun Jørgensen?2021-02-06T14:56:36+02:00

  Nej på ingen måde. Kender ham kun fra sporten.

  Findes der rabatkoder til din shop/bøger?2021-02-06T14:58:27+02:00

  Jeg kører aldrig med rabatter, rabatkoder, voucher eller kampagner, fordi jeg har sat prisen lavt for mine bøger, og fragten er inkluderet (i Danmark). Personligt kan jeg ikke lide at købe noget i en shop, for at se det på tilbud få uger efter. Det vil du aldrig opleve her!

  Du kan læse meget mere om det her: Rabatkoder – Kom ud – Erik B. Jørgensen – Shop.

  Ved at købe mine bøger og produkter, kan du også støtte det arbejde jeg laver. Jeg håber du også finder en masse godt indhold, der er helt gratis her på min hjemmeside.

  Kan jeg betale med kreditkort?2021-02-06T14:59:46+02:00

  Ja du kan betale med kreditkort og PayPal på min side, uden problemer og helt sikkert! Så snart jeg har din bestilling, så skal jeg få din bog eller produkt afsted med det samme!

  Kan jeg få min bog signeret?2021-02-06T15:00:35+02:00

  Ja, jeg signerer alle de bøger der købes på min hjemmeside. Skriv i kommentarfeltet, hvis du ønsker en personlig hilsen eller en hilsen til en anden, så skal jeg skrive hilsen i bogen.

  Hvad er leveringstiden?2021-02-06T15:01:59+02:00

  Forvent mellem 6-8 hverdage fra bestilling, før du har din bog. Din bog kommer med DAO eller PostNord.

  Køber du en pakkeliste, online-foredrag eller et online-kursus, så får du et link med det sammen. Har du ikke modtaget noget, så tjek din spam, ellers skrive eller ring endelig.

  Kan jeg købe dine bøger i boghandlen?2021-02-06T15:04:09+02:00

  Overordnet set kan du kun købe mine bøger ved mig, her på min shop: “Kom ud – Butik”! Så støtter du også mig og mit arbejde. Der er nogle få bøger i enkelte boghandler, men jeg handler ikke med boghandler mere.

  Dog er en del af mine ”voksen” bøger, udgivet som e-bøger og findes ved Gyldendal her (også dem jeg har udgivet selv!). “Yukon River, Eventyrlige Yukon” og min børnebøger “Karen i Vildmarken” findes dog IKKE som e-bog!

  Vilkår generelt, Shop – Kom ud2021-02-06T10:25:40+02:00

  Vil du se de generelle vilkår for min shop/butik kan du se dem her: Vilkår, Shop – Kom ud

  God råd, fif og vejledninger til at komme godt i gang med friluftsliv, med eventyrer Erik B. Jørgensen
  Åbne foredrag med Erik B. Jørgensen. Køb billetter her!
  Få gode råd og masser af anekdoter om Slædepatruljen Sirius af eventyrer Erik B. Jørgensen

  Nyhedsbrev

  Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få nyt om foredrag, ekspeditioner, artikler, og masser af gode råd og fif, m.m.

  Samt få adgang til 30 min udsendelse om vores ekspedition"Thule til Thule".

  Go to Top