Kom ud i Vildmarken, gratis outdoor-TV med Erik B. Jørgensen. Billede af Erik B. Jørgensen i naturen, med packraft ved sin side

Garanti for udendørs eventyr

– Eventyr i Danmarks Vildmark, lige til at gå til!

“En af landets mest erfarne frilufts- og ekspeditionseksperter Erik B. Jørgensen tager dig med ud i den danske vildmark i to dage for hvert program”.
Hvis du vil blive lidt klogere på mig og min baggrund, så læs mere her!

Jeg var i mange år blevet spurgt, om jeg ikke skulle lave noget friluftsliv/outdoor TV. Det prøvede jeg at gøre her. Jeg håber, at du vil dele og sprede budskabet, hvis du kan lide, hvad du ser. ’Kom ud i vildmarken’ er et program til dig, der er vild med naturen og gerne vil bruge den mere.

I ”første afsnit” får du inspiration til at besøge den vildmark, Danmark har at byde på.
Med tips, tricks og viden om gear og gode historier bliver du klædt på til selv at tage på eventyr.

P.S: Denne udsendelse var del af et forsøg på at lave en udsendelse række i den her stil, enten til TV eller crowdfunding. Det bliver ikke til mere i den her stil. Jeg laver forsat mine egne små film, her på side fra mine mikroeventyr/ture:

Vandretur i Klosterheden, med bæver og historie [Kom ud i Vildmarken] [Mikroeventyr]

– Afsnit 1, Kom ud i Vildmarken

Afsnit 1 af “Kom ud i Vildmarken” foregår i Klosterheden Plantage. Jeg, Erik B. Jørgensen og min kameramand, Claus Lillevang, går ud med en enkelt overnatning, på et lille mikroeventyr.

Vi er på jagt efter bæver. Vi er nysgerrige på hvordan bæveren lever og bor. Jeg får også en god snak med Naturvejleder Peter Gammelmark Thing, der lærer mig endnu mere om bæveren.

Efter en god nat, går vi i fodsporet på tyskernes lufthavn og militæranlæg ”Rom flyveplads” i kanten af Klosterheden Plantage, fra Anden Verdenskrig.

Data om Klosterheden

God fornøjelse.

Ekstra materiale, afsnit 1, Kom ud i Vildmarken

Her har du mulighed for at se hele min snak med Naturvejleder Peter Gammelmark Thing, omkring bæveren og dens liv.

Del hvis du vil have mere!

Kommer der mere? Det kommer an på mange ting bl.a. antal seere, evt. sponsorater eller nye interessenter dukker op. Det koster en del at lave en udsendelse i den her kvalitet, det kræver en kameramand og en klipper, som jeg har betalt af egen lomme, denne gang.

Jeg laver masser af gratis indhold og film, her på siden, men en produktion som denne, kan og vil jeg kun lave, hvis mine udgifter bliver dækket som et minimum. Du kan hjælpe mig ved at dele første afsnit med så mange som muligt eller forslå mig som vært til TV-stationerne. Det bliver antallet af seere og tilbagemeldingerne på første afsnit, der afgør, om der kommer mere i den her stil!

Ellers se med i film/indlæg om mine mange mikroeventyr og ture her: Oversigt over mikroeventyr og ture – Masser af inspiration til eventyr og oplevelser!

Tak for du ville se med og besøge min hjemmeside

Erik B. Jørgensen

Nyhedsmail “Kom ud i Vildmarken”

Vil du gerne støtte op om mit projekt, så skriv dig op til dette nyhedsbrev her!
Så for du også besked om eventuelt kommende afsnit, som en af de første!

Du skal også skrive dig op, selv om du får mit normale “Kom ud” nyhedsbrev!

JA TAK! Hør mere om nye afsnit!

*Skal udfyldes