Outdoorblog, Danmarks bedst blog om friluftsliv, outdoor, grej, ture og eventyr! af Erik B. Jørgensen

Aktuelle eventyr

2022

Far og datter tur, på vintertur. Min datter, Karen har ønsket at komme på vintertur, med pulk og ski. Så vi skal ud og lege lidt, og sove i telt, måske snehule, og lære hende en masse ting, i uge 7.

Den tur kan du se film og læse mere om her: Fulufjället, Sverige, far og datter vintertur [Mikroeventyr] (film)


“3. Thule til Thule ekspedition”, vi er ved at lægge hænderne sidste hånd på endnu en “Thule til Thule ekspedition”. Turen går igen til Nordøstgrønland, med ski og pulk, ca. 35 dage. Der kommer mere om den, når/hvis tilladelser falder på plads.

Mere information her: “3. Thule til Thule ekspedition”


Far og datter tur på sommerfjeldet. Min datter, Karen og jeg, skal på fjeldet en 7-8 dage, til sommer og vandre igen. Som altid glæder vi os.


Sidst på sommeren står den også på en tur med min dejlige kæreste, Tine. Planlægger lige nu er en cykeltur en 3 uger, i Nordnorge.

Resten af året står på mikroeventyr og mindre ture. Alt sammen, kommer der mere om på den ene eller anden måde, som det kan lade sig gøre.


P.S.:  Hold øje med om der er et åbent foredrag nær dig her. Ellers må du meget gerne forslå mig til dine lokale foreninger, klub, bibliotek, mv. Jeg vil elske at komme forbi og fortælle mine historier.