[Fif og råd] Lag på lag princippet

I denne omgang ”fif og råd” fortæller jeg om ”lag på lag princippet”. Jeg viser hvordan jeg bruger de forskellige lag. Inderst bruger jeg helst netundertøj i uld, f.eks. Aclima’s Woolnet. Er det koldt har jeg et lag nr. 2 på i uld, så svende har noget at sætte sig i.

Lag 3 er oftest en yderbeklædning i form af bukser og jakke. Jeg viser også et tricks til let og hurtigt at få et ekstra lag på benene.

Erik

Relateret indlæg

2 Comments on “[Fif og råd] Lag på lag princippet”

  1. Super gode råd! Ville bare ønske jeg havde fundet din side før nu, det kunne have sparet mig en god slat penge og helt sikkert også noget vægt på mine tidligere vandreture.
    Tak for alle de gode videoer, og hav en god dag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *