Sneaker Jakkens, PowerStrech trøje fra Warmpeace, jeg har testet og fortæller historien om.

Kom i tanken om jeg aldrig har anmeldt min ynglings trøje, som har fulgt mig i mange afskygninger siden 1999, hvor jeg støtte på dens forgænger for første gang.

Første historien om Sneaker Jakken fra Warmpeace.

Nøjagtig hvilke årstal den kom frem ved jeg ikke, men det var Lowe Alpine der lavede den først, under navnet Ninja, den lignede Sneaker Jakker, men havde lidt flere forstærkninger, bl.a. havde den læderforstærkning omkring tommelfingerhullet. Samt var i vatteret fleece.

Inspiration til Sneaker Jakkens, fra Warmpeace, kommer fra Lowe Alpin "Ninja" som jeg har på her.Det var standard udstyr ved Sirius Patruljen, det blev hurtigt ens ynglings ting, når man fik den udleveret. Omkring 2000, stoppede Lowe Alpine, produktionen, så nu var gode råd dyre.

Sirius fik Warmpeace til at lave en ny model der minder om Sneaker Jakke, den er dog ikke lavet af PowerStrech men af vatteret fleece (Lycra fleece) så den er lidt kraftigere og godt varm.

Jægerkorpset og Frømandskorpset stod og skulle havde noget godt fleece tøj i 2002, så derfor så man sig

 

 

 

Sneaker Jakkens, fra Warmpeace, jeg har testet og fortæller historien om. Her viser jeg særudgave som Slædepatruljen Sirius har, der er mere vateret.

om efter et sæt. Der faldt øjnene på Sirius’s nye fleece. Men den var for varm, og man ville gerne have en

glatter overflade, samt det behøvede ikke at være helt så varm. Derfor var vi 3 person i Jægerkorpset, der var med i en test gruppe der, fik de første PowerStrech sæt, i de første test var der også Bibs bukser med (busker og vest syet sammen til en heledragt). Dem testede vi over nogle måneder.

Før den blev sat i produktion. Desværre kunne jeg ikke få gennemført læderforstærkningerne igen.Tommelfinger hul i Sneaker Jakkens, PowerStrech trøje fra Warmpeace

De først mange år, var det kun militæret der kunne købe dem i grønne, som civil var de sorte og kom i andre farve variationer.

Om Lowe Alpine fortrød ved jeg ikke med omkring 2004 om de igen med en Ninja men meget tynder og ikke som den gode gamle, kaldt Warm Zone Ninja Hoody

Anmeldelse:

Sneaker Jakkens, PowerStrech trøje fra Warmpeace, jeg har testet og fortæller historien om.

Det er en god kvalitet PowerStrech, som er varm og holder sin form, snittet i jakke gør den sidder tæt på kroppen og følger ens bevægelse. Den er forsynet med to gode lommer foran, samt lynlåse under armene til udluftning.

Den har en fast hætte også i PoweerStrech, og syet elastik ind i nakken, det gør man får en hætte der føles som en hue, når man har den oppe, den følger ens bevægelser, så man slipper for at se ind i hætten når man drejer hovedet.

Den er også forsynet med tommelfingerhuller, så kan ikke skiller af, når man arbejder eller tager sin jakke på.

Ydermere har den en elastik man kan sætte ned mellem benene, hvis man synes man skiller, af har aldrig selv brugt den.

Alle lynlås er af rigtig god kvalitet og holder i mange år.

Dens eneste svaghed er syningerne omkring tommelfinger hullerne, som har det med at gå op. Men det er småting, jeg har behandlet mine 3 trøjer hårdt, igennem mange år, og de er stadig med mig, dog er dem fra Sirius tiden, færdige. Så den ældste er fra 2002 og har været med mig over alt i verden.

Trøje er god til en aften i lejen over en eller to tynde lag. Jeg har også gået i den på kolde dage, bare med en løbeoverdel over til at tag vinden.

Lynlåsene under armen gør man kan lufte rigtig godt ud. Samt det er en super fleece i kombination med en goretex jakke, når det regner, eller på skiferie, der bruger jeg dog ofte en bomuldsjakke.

Den er ikke gratis, men den holder i mange år. Se den og prøve den.

Erik

 

 

 

 

Relateret indlæg

Andre anmeldelse af fleecetrøjer:

P.S: Kom gerne med din kommentar og erfaring, samt om du kunne bruge dette indslag, til inspiration for mig.

Har du forslag til indlæg er de også velkommen.

Indlægget er opdateret: 9. marts 2024