Aclima Woolnet Shirt CrewNeck, Polo w/Zip, Long Pants, Singlet

Det er ikke nogen hemmelighed jeg har arbejdet sammen med Aclima længe og har haft deres undertøj endnu længere. Jeg elsker deres slidstyrke og funktionalitet. Jeg er en del af der test team, kan du læse her.

Det jeg har brugt allermest og er så glad for til alt, løb, ski, vandre og en tur i byen om vinteren er Aclima Woolnet.

Du kan også læse mit indlæg om netundertøj helt overordnet her:

 

Aclima Woolnet er lavet af dejlig blødt merinould, der ikke kræser. Grunden til det er så fedt, er at net konstruktion gør at der kan stå en masse stille stående luft, som isolere super godt. Omvendt tillader det også sved og fugt at passer hurtigt videre til næste lag. Derved forbliver jeg tør og varm.

Jeg har brugt mange slags netundertøj, men Aclima skiller sig ud ved:

 • Der er uld, som er varmt selv når det er fugtigt
 • Det forbliver blødt, selv efter mange vask.
 • Detaljerne, Aclima har tænkt sig om. De har sat fast stof på udsatte steder som skuldre og knæ. Nu kan det også bruges når jeg går med rygsæk eller ligger på knæ. En gang i Jægerkorpset fik jeg et andet mærke på, med net over skuldrene. Jeg tog en tung rygsæk på og af sted. Av, min skulder var i tern bagefter.
 • Det har stor slidstyrke

Jeg bruger Aclima Woolnet til alt. Under min tørdragt i kajakken, på vinter ekspeditioner, når jeg køber en tur om vinteren. Selv når jeg går en tur om vinteren, hvor jeg ved jeg skal meget ud og ind af butikker. Så kan de regulere varmen så meget, at jeg kan holde ud og havde dem på inden for.

Er det meget koldt tager jeg et sæt uldundertøj uden på, til at tag fugten og lave endnu mere isolering.

Jeg har brugt både med høj hals og rund hals, der er lidt efter hvad jeg har uden på.

Det jeg har brugt er:

 • Woolnet Shirt CrewNeck
 • Woolnet Polo w/Zip
 • Woolnet Long Pants
 • Woolnet Singlet

Kan være:

 • Aclima WarmWool, Hood Sweater, lang ærmet trøje til lidt koldere dag, med en dejlig hue
 • Aclima WarmWool, Long pants, lange underbukser, kan hurtigt blive kølligt i teltet
 • Aclima Overall, Overall , en heldragt i uld.

 

Jeg synes Aclima er super fedt. Du kan følge dem på Facebook her

 


Håber det kan give lidt inspiration

Erik

 

 

 

 

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 9. marts 2024