Aclima DoubleWool Unisex, test

Jeg har igen været ud og teste løs. Denne gang har jeg test Aclima DoubleWool bukser og trøje i Unisex størrelser.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg mener at Aclima laver noget af verdens bedste undertøj.

Jeg elsker deres netundertøj (WoolNet), deres design og nytænkning. Det er så solidt og lækkert at have på.

Jeg havde dog store betænkeligheder da jeg skulle teste Aclima DoubleWool, fordi jeg er ikke til sammensatte lag, jeg elsker at kunne justere min lag selv, men teste det skulle det.

Jeg har testet det under div. små ture og på en skiferie hvor jeg både brugte det under langrend og på pisterne når jeg løb Telemark.

Du kan også læse mit indlæg om netundertøj helt overordnet her:

 

 


Om Aclima DoubleWool

Aclima har valgt at tag to af deres helt unikke produkter og smelte dem sammen til en trøje og et par bukser.

Aclima har taget deres WoolNet og deres WarmWool og sat sammen. Ideen er den samme som med de to originale sæt tøj. Inderst har man WoolNet som er netundertøj af uld, det skaber en masse stillestående luft som isolere, samt det lader sveden transporter hurtigt ud til det yderst lag. Det yderst lag er WarmWool, en stærk, super god og varm uldtrøje/bukser, som isolere, varmer og kan suge fugte væk fra kroppen. Det gode ved uld er det varmer altid, også selvom jeg bliver fugtig og svedig.

Ved at sætte de to lag sammen til Aclima DoubleWool, får man et sæt tøj der er meget varmt, isolerende og der kan trække fugten væk fra kroppen. Ud over det er der ekstra forstrækninger på knæ, skuldre og albuer, i form af et ekstra lag WarmWool.

Kort sagt et sæt tøj til ekstrem kulde.

 

 


Testen af Aclima DoubleWool

Som altid kunne jeg se Aclima DoubleWool var lavet i super god kvalitet og alt spillede. Jeg havde dog svært ved at se ide i at sætte de to lag sammen, i stedet for ”bare” at tage to lag på.

Der var ikke nogen vej uden om, jeg trak det på til de første ture. Det først der slog var hvor var det let at tage på, når det hele hænger sammen.

På min mange små ture og især på skiferie, hvor jeg havde det på konstant, måtte jeg stille og roligt erkende at jeg måtte til at trække lidt i land igen, det er nu smart nok det Aclima DoubleWool.

Lige som når jeg sætte WoolNet og WarmWool sammen, fungere det super godt for mig fra omkring 0 grader til minus 25 grader. Mest optimalt fra minus 5 hvis jeg laver højaktivets ting som langrend.

Fordele

  • Let at tage på og af
  • De to lag sidder perfekt i forhold til hinanden.
  • Fungere over et stort temperatur spring.

Ulempe

  • Du kan ikke regulere mellem de to lag, de hænger sammen.

Efter min test må jeg indrømme at, jeg er blevet super glad for mit Aclima DoubleWool, igen har Aclima lavet et super produkt.

Jeg vil aldrig tag det med på en lang ekspedition, der vil jeg forsat fortrække at have et lag WoolNet og et lag WarmWool, fordi jeg letter kan regulere min temperatur via mine lag. Skulle der falde et lag ned i benzinbrænder er det kun et lag der går i stykker. Når jeg skal sove kan jeg være i et sæt tøj, osv.

Ud over rigtige lang ekspeditioner vil jeg overveje kraftigt at bruge Aclima DoubleWool, fordi jeg ved jeg tager to lag på alligevel. Så er det meget letter at tage på og anvende.

Så skal du på skiferie, arbejder meget ude, køre hundeslæde eller laver andre aktiviteter i kulde, så prøv at tjekke Aclima DoubleWool ud.

 

Håber du blev lidt klogere af mit indlæg

Erik

 

 

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 30. december 2022