Anmeldelse og test af Aclima Lightwool Hoodie og Longs

Jeg har brugt Aclima tøj i mange år, og har skrevet meget om deres tøj, det kan du se link til her under.

Det har primært væres Aclima’s Warmwool, til mine mange koldere ture.

Da jeg skulle til Alaska, ville jeg gerne havde noget let tøj, der også var varmt, solidt og dejligt. Derfor så jeg igen på Aclima.

Jeg brugt både deres hue, sokker og underbukser, her bruger jeg de kraftige Warmwool Long Shorts, under Alaska på tværs.

Min kærlighed og interesse faldt på Aclima’s Lightwool serie, da jeg har været super glad for deres Lightwool T-Shirt og Lightwool Crew Neck til daglig brug.

Så jeg fik fat i Lightwool Hoodie og Longs.

De er nu test over flere små ture før og efter Alaska og på selv turen ”Alaska på tværs” og jeg er som altid glad.

Lightwool serien

Aclima Lightwool er lavet i merinould, af super kvalitet. Deres letvægt stof vejr 140 gram per kvadratmeter. Uld har mange gode kvaliteter synes jeg. Det er dejligt varmt og selv om det bliver fugtigt. Det isolerede også hvis det er varmt, mod varme ude fra, ikke noget jeg bruger så ofte. Den kvalitet Aclima bruger er også dejlig blød.

Lightwool Hoodie

Aclima Lightwool HoodieAnmeldelse og test af Aclima Lightwool Hoodie, er en dejlig trøje, med hætte. Den er dejlig lang i ærmer og går godt ned på ryggen.

Hætten er super smart fordi den starter foran på halsen og krydser ind over hinanden, på den måde lukker trøjen godt af i halsen. Det gør også at hætten sidder super godt, fordi trækket kommer rigtigt og hætten går godt frem.

Den har virket super godt for mig, som en ekstra trøje på de kolde dage og især i teltet om aften. Især når jeg brugte det over mit Aclima Woolnet.

Den har holdt super godt og har været en kær ven på mine ture.

Vægt i M, 190 gram eller XL 242 gram
Vejledende udsalgspris 599 kr.

Lightwool Longs

Aclima Lightwool LongsAnmeldelse og test af Aclima Lightwool Longs, er meget simple, det er et par lange underbukser, de har en god pasform og holder deres form super godt. De har en god elastik om livet og dejlige lange ben.

I kombination med mine Woolnet bukser, kunne jeg let reguler efter temperatur, ved at tag dem på enkeltvis eller kombination med hinanden.

Vægt i M, 132 gram eller XL 145 gram
Vejledende udsalgspris 499 kr.

Du kan købe dem her hos: GrejFreak.  Det er et affiliate link. Handler du via linket støtter du mig. Husk at tjek priser og du kan altid søge direkte i Google, hvis du heller vil det!

 

 

 

Overordnet er jeg super glad for mit sæt Lightwool. Det er yderst simpelt, solidt, varmt og holder sin pasform. Det ekstra er for mig, at Aclima er super god til pasform og lige give lidt ekstra længe til ben, arme, ryg, osv. så det er ekstra behageligt at have på.

Noget jeg klart skal bruge videre på mine mange ture.

Erik

P.S: Har igen brugt sættet under “Yukon River, Eventyrlige Yukon” med lige så stor succes og glæde :-)

P.S.S: tøjet er stillet til rådighed af Aclima

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 4. februar 2022