anmeldelse-af-aclima-woolshell-summit-pants-og-jacket-whood

Hvis du læser med på min blog, så ved du jeg er meget glad for Aclima’s lækre uldtøj. De har været med på alle mine ekspeditioner, fordi jeg elsker deres kvalitet og de egenskaber tøjet har.

Så forventningerne var sky høje da jeg skulle have deres WoolShell bukser og jakke med på “Yukon River, Eventyrlige Yukon“. Det var til de kolde dage og i teltet. Både jeg og mine kæreste havde et sæt med hver og glæde os.

Det kan være farligt at have store forventninger, men endnu en gang leverede Aclima hvad jeg havde håbet og forventet.

WoolShell er ikke 100% uld, men Aclima har prøvet at tag noget af det bedst fra begge verdner. Inderst er der uld og yderst er der et lag polyester, som gør det mere vindafvisende, skidtafvisende og glattere. De 4% elastik gør at produkterne sider tæt og holder på formerne super godt.

 

Test af Woolshell Jacket w/ Hood, XL, Blue

test-af-woolshell-jacket-w-hood-blue

Den jakken jeg havde med var Woolshell Jacket w/ Hood, XL, Blue. Det jeg elsker ved den er den er:

 • Den tæt sidende, samtidigt med den er varm.
 • Den har dejlige lange ærmer, med tommelfingerhul.
 • Den går dejligt langt ned over røven.
 • Den har en dejlig hætte, der følger hvor jeg kikker hen.
 • Den har en dejlig robust lynlås. En lille detalje er den lukker skævt, så den ikke i skråt over halsen, i der ikke er kuldbrug igennem flere lags lynlåser.
 • Det har forsat uld egenskaber, så den lugter ikke og varmer selv om let fugtig.
 • Det glat yderlag, gør at snavs ikke sætter sig.

 

Data på Woolshell Jacket w/ Hood, XL, Blue

 • Materialer
 • 54% merino uld
 • 42% polyester
 • 4% elastan
 • Lynlås: Fuldlængde, går skrå over.
 • Hætte: Fast
 • Antal lommer: 1 stk. på brystet.
  • Udtag til høretelefoner på indersiden af lommen.
 • Vindtæthed: Nej, er godt vindafvisende
 • Reflekser, Aclima mærke på ryg, skuldre og lynlåsen.
 • Priser set til mellem 1.300-1.600 kr.
 • Vægt i XL, 500 gram
 • Du kan købe dem her hos:

Den har holdt super godt, jeg kan ikke se den har været på tur i flere måder. Nu er det en kær ven i dagligdagen og på kommen vinter- og kajakture, til vandring synes jeg den er for tung, så tager jeg en let dunjakke med.

Tine er også super glad for sin jakke og bruger den konstant og har den med over alt, da hun let fryser.

 

Test af WoolShell Summit Pants, XL, Blue

test-af-woolshell-summit-pants-blue

Jeg testet et par af  WoolShell Summit Pants, XL, Blue. Jeg var spændt på hvor meget jeg vil få brugt så tykke bukser. Men det blev ikke noget problem fordi de er så lækre, de er ¾ lange og har fuld lynlås i begge sider, så de kan tages på uden at skulle have støvler af.

Det er en super lækker buks, som sidder godt. Den er helt perfekt til tur og vil være kærkommen på vinterture, når jeg kommer i lejr, eller det bliver koldt i løbet af dagen. Da jeg hurtigt kan tage den på uden at skulle have støvler af. Så det er bare ned med skalbukserne og på med dem.

På vores tur, brugte jeg dem en del som teltbukser.

 

Data på WoolShell Summit Pants, XL, Blue

Lækre bukser, der vil blive en trofast følge svend på koldere ture og især vinterture, da de er så lette at få på og af.

Tine brugte også sine en bukser en masse. Hun siger, at hvis man har store lår, skal man et nummer op, sådan er det at køre meget MTB.

—-0—-

Forskellen på herre- og damemodellerne er de er syet lidt forskelligt, og så har Aclima sat to forskellige farve lynlås i, så man kan se forskel på dame- og herremodeller.

Herremodellen har sort lynlås og damemodellen her hvid lynlås.

Farver damemodeller fås i sort, blå og bordeaux. Herremodellen fås i sort og blå.

Begge produkter kan jeg klar anbefale.

Erik

P.S: Produktet er stillet til rådighed af Aclima

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022

Bog Yukon River, bog af Erik B. Jørgensen og Tine Henriksen