Test af Base, Trousers No. 3 og Sweater No. 3, Fjällräven

Test af Base Trousers No. 3Jeg har nu igennem lang tid haft glæde af Fjällräven’s Base Trousers No. 3 og Base Sweater No. 3.

Numbers er Fjälräven’s top serie af tøj, hvilke afspejles i kvalitet, funktionalitet, miljø og selvfølgelig pris. Deres Base undertøj, er uldundertøj i merinould, i et klassisk snit og udseende.

Som alt uld, leder det fugten godt ud og varmer selv når det er fugtigt. Det klør ikke og er et meget rent produkt.

Det har en gammeldags stil og virker lidt stift ved først øjekast end andre uldprodukter jeg har se, men bliver hurtigt blødt. Det er strikket så det har en frotte indvendigt, giver mere luft og gør det har lettere ved at føre fugten ud. Udvendigt er stoffet glat og meget tæt.

Når har jeg brugt det over Indlandsisen og især til daglig brug. Især Sweater No. 3 synes jeg er super stilren og en flot trøje til daglig brug. Jeg er overrasket over hvor solid den er og den holder Test af Base Sweater No. 3bare sin form, selv efter mange vaske og meget brug.

Det er lige en tand dyre end mange af de andre “High End” uldundertøjsmærker og kommer i fine æsker. Er det til brug under noget andet, vil jeg nok ikke vælge det. Men står man senere og skal bruge det som et ydre lag, der gerne må fremstå lidt finere, så er det alle pengene vær, fordi det holde også noget længere tid, end mange andre trøjer og bukser jeg har prøvet.

Perfekt til daglig brug, jagt og fiskeri.

Base Trousers No. 3

En klassisk lang underbuks, i merinould og meget høj kvalitet. Den har en god kraftig elastik i livet. Den har en gammeldags gylp (bruger den ikke selv).

Ved anklen afslutter buksen i en manchet så de slutter godt til

Data Base Trousers No. 3

  • Vægt: 263 g in size M
  • Stof: 100% uld
  • Flatlock-sømme, modvirker de skraver
  • Vejledende pris: 1.299 kr.

Base Sweater No. 3

Det ligner en god gammel klassisk lang undertrøje fra en Westen-film. Det er det også bare i høj kvalitet og merinould. Den har en rundt hals, med lille knap lukning for til, med små knapper (stoplelukning), giver et godt udseende, aldrig noget jeg har brugt.

Data Base Sweater No. 3

  • Vægt: 286 g in size M
  • Stof: 100% uld
  • Rundhals
  • Lukning for til med knapper (stoplelukning),
  • Flatlock-sømme, modvirker de skraver
  • Vejledende pris: 1.499 kr.

Det er fedt undertøj, på sin egen helt klassiske måde. Det er mega dyrt, men jeg får også noget for pengene og det holder laaaang tid.

Erik

Relateret indlæg

Andre Number’s produkt test

Test af Base, Trousers No. 3 og Sweater No. 3, Fjällräven, isen

Indlægget er opdateret: 22. april 2020