Erik B. Jørgensen og Tine Henriksen sidder op ad hinanden ved bålet, telt i baggrund. Titel: Hygge i den danske natur, med Erik B. Jørgensen. Foto Rene Schütze

Affiliate aftale, hvad er det? Hvem støtter mig!

Som du nok har set, har jeg affiliate-link til nogle af de produkter jeg bruger. Hvad er det så?

Det er en form for ”reklame” på den måde, at hvis du køber et af de produkter jeg linker til, så får jeg en del af salget, normalt mellem 6-10% af det beløb du køber for.

Jeg vil gerne understreg at jeg ikke anmelder produkter for at reklamer eller tjene penge. Jeg anmelder kun produkter jeg har testet igennem, helst over 6 måneder eller på en længere tur/ekspedition, så jeg er sikker på produktet. Samt jeg skal gide bruge produktet selv og jeg kan stå inden for produktet.

Affiliate-link er en måde jeg kan tjene lidt penge, så jeg forsat kan lave en masse anmelder, give gode råd og fif og bygge en stor hjemmesiden med en masse viden der forhåbentligt kommer dig til gode.

Hvis du vil støtte mig, kan du bruge de forskellige affiliate-link, eller direkte linkene til de butikker jeg samarbejder med herunder. HUSK! Jeg får kun en del af salget, hvis du går via linkene og handler på samme enhed (mobil eller computer). Hvis du kikker på mobilen og køber på computeren, får jeg intet.

Vil du støtte og handle direkte i butikkerne, kan du altid stå i butikken og købe det online, i stedet for af kassen og derved støtte mig.

Mine Affiliate samarbejdspartner er

Ønsker du ikke at bruge affiliate-linkene, er det helt fint, så håber jeg du kan bruge min anmeldelser og råd til at få dig noget fedt udstyr og komme på eventyr :-)

Du kan også altid støtte mig ved at købe min bøger, online-foredrag, pakkelister, eller ved at støtte med et beløb engangs/per måned/per år, mv. her på min web-shop.

Kan du have et godt eventyr, til vi engang ses derude.

Erik

God råd, fif og vejledninger til at komme godt i gang med friluftsliv, med eventyrer Erik B. Jørgensen
Åbne foredrag med Erik B. Jørgensen. Køb billetter her!
Få gode råd og masser af anekdoter om Slædepatruljen Sirius af eventyrer Erik B. Jørgensen

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få nyt om foredrag, ekspeditioner, artikler, og masser af gode råd og fif, m.m.

Samt få adgang til 30 min udsendelse om vores ekspedition"Thule til Thule".