Jeg har igen været på tur, denne gang et lille mikroeventyr imellem to foredrag.

Jeg kørte ud i Guldsted Plantage (nær Ikast) torsdag den 8 marts og gik en korte vandretur. Da det blev mørkt slog jeg telt i skoven, da der er fri teltning i plantage vestlige del. Det er herligt at kunne gøre det på den måde.

Du kan se området, her på udinaturen.dk og selv se de overnatningssteder der er, en rigtig god side til at få ideer til dine ture, hvor end du bor. (I menulinjen kan du vælge hvad der skal vises).

Efter en hyggelig nat i teltet, stod jeg op fredag morgen og gik en 4 timere vandretur rundt i en del af plantage. Det var for at opleve en masse og bruge det som træning samtidigt. Der var en del sne, så det gav lidt ekstra træning og nogle fantasiske oplevelser med spor i sneen, før jeg skulle videre og holde foredrag næste sted.

Jeg har igen lavet en lille simpel film. Det er sjovt at lege med formatet. Så alt er ikke perfekt, men jeg har hygget mig med det.

 

[Mikroeventyr] Vandretur i Gludsted Plantage, kort

Udstyr

Når jeg skal på sådan en tur, så tager jeg bare noget fra hylerne. Jeg vil gerne være forholdsvis let, men da det er også er træning, går jeg heller ikke ultraletvægt.

Det udstyr jeg tager, er noget jeg er glad for og kan anbefale, andet er noget jeg test. Noget andet igen er det jeg lige har nu her. Jeg har meget grej, men jeg har også meget slidt grej, så løbende må jeg skifte og kassere det gamle.

Så her er lidt af det jeg havde med, da jeg har fået en del spørgsmål til det. Se det ikke som det perfekt grej, eller det jeg ville vælge hvis jeg stod og skulle købe nyt nødvendigvis. Men noget jeg sætter pris på, måske i andre situationer. Men det passer også til sådan situationer.

Er er et uddrag af hvad jeg havde med. Det er IKKE min fulde pakkeliste (den må I selv lave og erfare):

Jeg håber det kan inspirere til at du også finder eventyret i din baghave.

Erik

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 20. september 2023

Alle bøger af Erik B. Jørgensen, 10 bøger om friluftsliv og ekspeditioner, både for voksne og børn.