Erik B. Jørgensen på Kajaktur i Smålandsfarvandet (Fejø og Femø) [Mikroeventyr]

Sørme om det ikke var tid til endnu et lille mikroeventyr og træning til sommerens ekspedition “Far og datter i Vildmarken, 45 dage i Grønland“. I forbindelse med jeg/vi pakkede ud fra ”Mors rundt på cykel [Mikroeventyr] (film)” så fik jeg også pakket til denne tur.

Mandag den 17. maj. Kunne jeg pakke mit udstyr og hente kajakken og drage syd på. Jeg kørte ned til Guldborg på Falster. Her fik jeg pakket kajakken og padlede ud i Guldborgsund og ud i Smålandsfarvandet. Jeg fulgt Lollands Nordkyst til at starte med, rundende Askø, før jeg også så ”Dodekalitterne” på Lollands Nordkyst. Det er altid vildt at se de store stenstøtter! Sidst på dagen rundende jeg Rågø, før jeg padlede lidt retur til Fejø, hvor jeg overnattede i en lille plantage, hvor der er en primitiv lejrplads. Det var den skønneste dag, i et fortrydende vejr.

Næste dag padlede jeg videre fra Fejø til Femø, som jeg tog nord om før jeg padlede til Falster og end i til Guldborg igen. Hvor mit lille mikroeventyr var slut og jeg kunne drage hjem igen.

Se min film fra turen her:

 

Data om mit lille mikroeventyr i Smålandsfarvandet

Kort over Erik B. Jørgensen Kajaktur, Smålandsfarvandet, Fejø og Femø 17 til 18 maj 2021, Kort

  • Mandag den 17. maj, dag 1: 48.10 km | 8:17:13
  • Tirsdag den 18. maj, dag 2: 34.90 km | 5:38:30

 


Som altid var det dejligt at være på mikroeventyr og hver tur er anderledelse og giver sine egne oplevelser, minder og tanker.

Erik

 

Relateret indlæg

 

Facebook Indlæg fra turen

Indlægget er opdateret: 10. februar 2023

Alle bøger af Erik B. Jørgensen, 10 bøger om friluftsliv og ekspeditioner, både for voksne og børn.