Drikke dunk med is

Når jeg skal på en lang gåtur, vandre tur, eller en tur ud i kajakken, her om sommeren. Tager jeg ofte min drikke flaske, og fylder 1/3 op og sætter i fryseren aften før. Så når jeg skal på tur, kan jeg fylde efter med vand, saft eller hvad jeg ønsker. Så holder det sig dejligt koldt længe.

Vådt stof omkring flasken

Når man så er på tur, kan man få køligere vand, ved at vinkle noget vådt klæde omkring flasken. Når solen fordamper vandet, trækker det energi væk fra flasken og holder vandet køligere. Det tricks bruger jeg når jeg er i lejer, eller sejler kajak, her har jeg en gammel uldsok, som jeg kan dyppe i vandet løben, så dejligt at få lidt køligt at drikke på turen.

Et dejligt lille tricks at kunne bruge.

Erik

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022