Test og anmeldelse af Eco-Trail Jacket og Eco-Trek Trousers, Rengtøj fra Fjällräven. Brugt under "Far og datter i Vildmarken - 45 dage i kano" af Erik B. Jørgensen

 

 

Mit regntøj under ”Far og datter i Vildmarken – 45 dage i kano” var Eco-Trail Jacket og Eco-Trek Trousers fra Fjällräven.

Et super lækkert sæt, som er i Fjällrävens økoline, som er lavet af udelukkende genbrugs materialer.

Eco-Trail Jacket fra Fjällräven

Eco-Trail Jacket fra Fjällräven er en letvægt, 3-lags skal jakke i Eco Shell stof (100% genbrugt og genanvendeligt polyester). Den har mange fede detaljer og super ventilation. Desuden er den solid, selv om den ikke vejer mere end ca. 500 gram.

Igen har Fjällräven tænkt sig om, da de har lavet forstærkning på skuldre og arme og i tyndere material hvor der skal udluftes og der ikke er så meget slidtage fra rygsæk, osv.

Den har to super store skrå stiklommer, med YKK lynlåse, god plads og med mulighed for ekstra ventilation igennem lommerne.

Lavt på siden af jakken kan den åbnes for ekstra ventilation. De er sat lave, så de er lette at åbne, hvis du går med rygsæk eller træksele.

Jakke er dejlig lang, så den lige kan gå ned om røven, samt der er elastik i bunden så den lukker tæt.

Hætten har en super god pasform som holder formen godt og skygger godt i regn.

Jakken kan let lukkes til med velcro omkring håndleddene.

Det blev min absolut primære jakke i kanoen under vores ”Far og datter i Vildmarken”, da den tog vinden og kunne tage regnbygerne, samt den var super ventilerende. Desuden synes jeg selv det er en smart jakke, så det er svær ikke at tage den på når jeg skal ud.

 

Eco-Trek Trousers fra Fjällräven

Eco-Trek Trousers fra Fjällräven også i Eco Shell stof (100 % genbrugt og genanvendeligt polyester). Et par super regnbukser, der kan åbnes næsten hele vejen ned i siden. Det smarte i det er, at de er lette at få på og de stopper lige nøjagtig ud for lårbenet, så bukserne ikke lynes helt op. Når jeg går sidder toppen af lynlåsen lige under regnjakken, så jeg kan lynhurtigt åbne for udluftningen. Igen er det YKK lynlås og der er en tisseport foran, super dejligt.

Bukserne lukkes med en knap og der er elastik rundt i kanten. De er ekstra høje bag til og har formsyet knæ, dejligt. Derfor skal de købes i den rigtige størrelse.

Jeg kan godt til tider, savne en snorlukning, eller justerings muligheder i siderne, alt efter hvor meget tøj jeg har under, da man kan have følelsen af, at de er for løse, men har ikke givet nogle problemer.

I bunden kan de knappes til så den tovejs lynlås ikke glider op. Samt der er en fæstne til snørebåndene fortil så bukserne ikke glider op, hvis du går i tæt bevoksning og elastik lukning

Igen et godt produkt.

Se video anmeldelse af det her:

Et sæt der tjente mig godt og vil komme til det fremover.

Den har siden været med på “Far og datter i Vildmarken, 45 dage i Nordsverige” i 2015 og på mange mindre ture. Det er altid den jeg ender med på kanotur og ved bålet.

Erik

 

Relateret Indlæg

Indlægget er opdateret: 17. januar 2023

Bøger for børn og voksne og børn i naturen og friluftsliv, af Erik B. Jørgensen