Multitool, SwissCard Clasic, testJeg elsker ting der gør min hverdag lettere, uden jeg tænker over det. Det har Victorinox SwissCard Clasic, helt klart gjort. Det er et lille multitool, på størrelse med et kreditkort og en lille smule tykker.

Det er super let og dejligt at have i lommen, da det ikke fylder noget. Ud over det er kniven så lille, at den ikke går ind under knivloven. Den er også så lille, at ingen vil se det som en kniv.

Victorinox SwissCard Clasic, gør bare min hverdag lettere, når der skal åbnes en pakke eller andet der lige skal skæres eller klippes over. Saksen er også super god.

En lille ting jeg er super glad for er tandstikken, det er altid på de mest uheldige tidspunkter noget sætter sig fast i tænderne.

Mulitoolet indeholder en lang række ting og jeg har igennem årene, haft gang i alle sammen, fordi jeg altid har det med mig.

Det er så simpelt og dejligt, jeg ikke har meget andet end sige prøve det!

Størrelse

 • 26 gram
 • Dimensioner: 82×54,5×4,5 mm

Indeholder følgende

 • KnivMultitool, SwissCard Clasic, test 2
 • Saks
 • Nål
 • Neglefil med
 • Skruetrækker
 • Pincet
 • Tandstikker
 • Kuglepen
 • Lineal

Fås i farverne: Onyx, rød, blåMultitool, SwissCard Lite

Multitoolet, findes i forskellige varition, med andre værktøjer, som lygte, forstørrelses glas, de går også under navnet Victorinox SwissCard og har så et andet modelnavn. De andre typer har jeg ikke prøvet.

Erik

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 19. juni 2021