Test af Nordic Heat Handsker, elvarme, Glove Liner

Det er altid sjovt at finde noget jeg ikke tænkte jeg havde brug for, men som jeg virkelig godt kunne bruge, når jeg så prøvede det.

Da jeg skrev om Nordic Heat Vest, min kæreste har brugt. Fik jeg selv en vest, som jeg virkelig blev glad for, på kølige dage.

I den forbindelse, fandt jeg ud af hat Nordic Heat lavede handsker med varme, bånde inder-handsker og ydre-handsker. Så blev interessen alligevel vækket. Det var helt oplagt til en gave til min frosne kæreste, så blev jeg næsten nød til at give mig selv en gave også ;-)

Derfor blev vi begge de lykkelige ejer af ”Glove Liner – tynde – Inkl. lader og batteri” + ekstra batteri. Som er deres inderhandske

Jeg har testet dem på skiferier og kolde dage, på cyklen.

Det ligner en normale inderhandsker, der går lidt længere op på håndledet end normalt. På den højre pegefinger, er der et stykke stof, der gør det muligt at betjene, touch skærme (Kunne være rat med begge pegefinger, da jeg bruger venstre lige så ofte)

Selve varmetrådene løber mellem fingrene og kan ikke mærkes. Jeg synes ikke de bliver voldsomt varme, det gør ikke noget, fordi jeg holder varmen i fingrene og jeg er ikke i tvivl om hvis de er gået tør for strøm, så opdager jeg hvor meget de endeligt har varmet.

Handskerne tændes oven på håndledet på en knap, der holdes ned, her kan de 3 niveauer af varme også indstilles.  Batterierne ligger på indersiden af håndledet, i en lille lynlåslomme, indvendigt.

Selv om batterierne er små, fylder de en del. Så de første mange gang, kunne jeg virkelig mærke jeg tog handskerne på grundet vægten og fyldet omkring håndledet. Det vænnede jeg mig hurtigt til. Dog har en lille pige som min kæreste, lidt problemer med fylden omkring håndledet, når der skal andre handsker og jakke ud over. Her kunne problemet løses, hvis der kom mindre batterier, der dog vil løbe hurtigere tør for strøm.

Batterier står til at kunne holde 4-5 timer, for det meste holder de 3-4 timer på lavt til mellem niveau. Hvilke er fint til ski og cykling. Vi har begge ekstra batterier så det er let at skifte i en pause.

Det er ikke en nødvendig ting at have, men hold da op det er luksus, især for en som mig, der lidt får kolde fingere. De har holdt godt og det ser ud til vi har mange gode timer sammen endnu.

Det er handsker der er dejligt nytænkende.

Data Nordic Heat, el-inderhandsker

 • Materiale: Poly-spandex stof
 • Genopladeligt Lithium-Ion batteri 4-5 timer per opladning (Oplevere nærmere 3-4)
  • 1. stk. batterie per handske
 • Kan betjene Touch Screen, da stof på højre pegefinger
 • Let tænd og regulerings knap på hvert håndled.
 • Oplader til 220 volt med følger, med dobbelt stik, så begge batterier kan lade samtigt
 • Vejledende pris: 1.495 kr.
 • Vægt, handsker + batterier: 310 gram størrelse XL/XXL
 • Ekstra batterier, vejledende pris: 490 kr.
 • Vægt, batteri per stk.: 84 gram

En luksus handsker, der vil skabe meget glæde. Mange point for ny tænkning.

Erik

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022