Jeg har prøvet mange gode handsker og har fundet mit helt egent system, hvordan jeg selv bedst holder varmen, samtidigt med det er praktisk (Se også “Handsker” og “Pilothandsker“). Men nu skal jeg på tur igen, den gang er det noget koldere end normalt i starten, samt vi skal kite, derfor bliver det ekstra koldt, derfor vil jeg prøve et par bjørneskindshandsker med sælskindskant, så de når langt op på armen. Bjørneskindet har meget lange hård, til at tag vinden, samt er noget af det mest isolerende materialer i verden. Derfor håber jeg det bliver rigtigt godt, jeg ser frem til at afprøve dem rigtigt. Desværre er de også ramt af eksport forbud, så jeg kan ikke tage dem ud af Grønland. Igen meget arveligt for fangerne, der gerne må skyde isbjørne og sælge skind, klør og tænder, men man må ikke tag det ud af landet. Så hvorfor skulle turister så købe det. Meget synd for princippet om alt skal bruges og anvendes, når man nu må skyde dyrene.

Erik

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022