anmeldelse-af-stoevle-lundhags-park-stoevle-i-et-lag

Jeg har testet en et lags støvle, Lundhags Park i et godt stykke tid. Det er en speciel støvle på dages støvle markedet.

Lundhags Park er speciel fordi at støvlen er lavet i et lag, af læder og gummi forneden. Dvs. at støvlen ikke har noget foring, lige som de gamle M58 militærstøvler, som jeg gik i mine mange første år i militæret.

Ideen med en et lags støvle, er den er simpel, let at tørre og ”let”. Lundhags Park er noget opgraderet i forhold til M58, fordi Lundhags har valgt at lave den nederste del af støvlen i gummi, så vandet ikke så let løber ind i syningerne, samt den er født med Vibram® sål.

Så det er en halvt gummi og læderstøvle, der er let i forhold til tilsvarende traditionelle støvler. Og Lundhags går virkelig op i kvaliteten.

Fordel er den er yderst simpel og skulle den blive våd på tur, er det lettere at tørre. Man kan også selv justere hvor varm den er, alt efter hvor mange sokker man har på. Det er ikke noget jeg har brug for, da jeg altid bruger to par tykke sommer om jeg så er i ørken. Det føler jeg køler min fødder mere.

Lundhags Park er en støvle der virkelig skal gås til og det tager lang tid. Den skal tilpasses din fod, og det er en stiv støvle i starten. Så den skal gås til lidt af gange, hvis du ikke skal have ondt. Personligt skal jeg have meget tykke sokker på, før jeg synes jeg har foring nok.

Lundhags Park er en special støvle, så det skal være en støvle til den der vil bruge lang tid på at gå en støvle til, til gengæld har du en rigtig lækker støvle når den er gået til, der er let, dejlig og højre end mange normale støvler.

Data Lundhags Park

anmeldelse-af-stoevle-lundhags-park-stoevle-i-et-lag-data

 • Materialer
  • Læder (Full Grain Leather )
  • Certech® 2.0 Rubber
  • Sål: Vibram®
  • Mellemsål (EVA Molded)
 • 1 lags støvle
 • Findes i flere farver
 • Mellemhøj støvle
 • Vægt: 700g per støvle i EU 42

Jeg er glad for min Lundhags Park støvle, det er ikke en der kommer til at erstatte min andre vandrestøvler til langtur. Min Lundhags Park vil jeg bruge i dagligdagen og på små ture. Skal jeg ud og gå langt, fortrækker jeg mere foret støvler, eller når den virkelig er gået til. Jeg har gået rigtig mange km i M58 støvlen i militæret og Jægerkorpset.

Personligt har jeg bedst erfaring ved at gå med to sokker og den yderste sok, skal være ekstrem tyk, så fungere det bare.

Husk at gå dem til stille og roligt. Jeg har også banket dem med en gummihammer i starten, se min vejledning her

Lundhags Park støvlen er til dig, der kender 1 lags støvler, eller gerne vil have en let og simpel støvler og som har tiden og tålmodigheden til at gå dem godt til. Den er også super til kajakture, da den ikke fylder så meget når den skal pakkes væk.

Jeg vil anbefale du prøver den i en butik først og mærker om det er noget for dig.

Erik

P.S: Produktet er stillet til rådighed af Lundhags, Danmark

Relateret indlæg

 

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022