Erik B. Jørgensen på vandretur: Rold Skov/Rebild bakker, vandretur 10. til 11. feb. [Mikroeventyr]

I forbindelse med jeg alligevel skulle til Aalborg og jeg allerede havde sat tid af til mikroeventyr i kalender. Så greb jeg med det samme mulighed for at lave mit mikroeventyr, nær Aalborg, langt hjemme fra. Jeg kørte op til Rold Skov onsdag den 10. feb. Jeg parkede ved Rebild Bakker og vandrede ud derfra.

Første dag vandrede jeg igennem Rebild Bakker og videre syd på ind i Rold Skov, hvor jeg gik en stor halvbue, for at opleve store del af skoven. Jeg kom bl.a. forbi ”Røverstuen”, Lille Økssø, Store Økssø og Mossø. Jeg sov i den del af Rold Skov der ligger syd for Skørping, kaldte ”Brændeskov”, hvor der er friteltning. Det var en dejlig dag, med sol og frostklar luft. En virkelig flot dag, med en del sne i landskabet.

Efter en kold nat, hvor jeg sov som en drøm i mine dejlige varme soveposer, kunne jeg drage ud på min anden og sidste dag i Rold Skov.

Turen gik nord på, hvor jeg tog en halvbue i den skoven nord for Rebild. Det var kommet lidt mere sne/rimfrost i løbet af dagen, der gjorder det hele ekstra smukt. Jeg var bl.a. forbi Svinehøjene, Lindenborg Å, Lille Blåkilde og Ravnkilde. En virkelig flot dag. Til middag torsdag den 11. feb. var jeg retur ved bilen og kun glæde mig over endnu et fantastisk mikroeventyr. Jeg kørte videre til Aalborg, for at løse en coaching/rådgivnings opgave. Her efter ventede den lange tur, retur til Lyngby, men mange dejlig minder at tænke på.

En dejlig måde at udnytte, at jeg er i andet område!

 


Data på mit mikroeventyr i Rold Skov

  • Onsdag den 10. feb. 24.53 km | 6:21:45
  • Torsdag den 11. feb. 13.34 km | 3:43:56

 

 


Information om Rold Skov/Rebild bakker

Oversigt over overnatningssteder i Rold Skov: Rold Skov/Rebild bakker, vandretur 10. til 11. feb. [Mikroeventyr]

 

Jeg håber det var sjovt at se med og du kan finde en masse inspiration her på siden.

Erik

 

 

Relateret indlæg

 


Facebook Indlæg fra turen

Indlægget er opdateret: 10. februar 2023

Alle bøger af Erik B. Jørgensen, 10 bøger om friluftsliv og ekspeditioner, både for voksne og børn.