På vores tur ”Far og datter i Vildmarken – 45 dage i kano” havde jeg forskelligt tøj med. En af de dejlige ting var min jakke, en jakke med fede lommer, hætte og en super pasform, Skogsö Jacket fra Fjällräven.

Det er en hoftelang jakke i G-1000 Lite med hætte og skuldre i G-1000. To lodrette brystlommer, to håndlommer, velcro luk ved ærmerne, de super gode  YKK lynlåse, to vejs lynlås fortil. Der lyner lommer nede fra og op, med den fine detalje at de har en lille læder strop i, så de er lette at få fat i. Alle lynlåsende er gemt bag en klassisk beskyttelse klap.

Det der fortryller mig sådan, er den nye kombination af G-1000 Lite og G-1000, som gør jakke sidder super godt og forsat er solid, som alle klassiske Fjällräven produkter.

Den nye måde at placere lommerne på, er super fed, i det brystlommerne er let at, ligge noget i fra modsatte side, samt de er mere gemt væk. De skrå lommer til hænder, handsker, osv. er super rummelige og med det skråsnit er de igen super lette at komme i. Hætten sider super og er let at justere.

Ud over den er super funktionel, så er den også pæn.

Tro det bliver en ny klassiker fra Fjällräven. Det er det i hver tilfald for mig. Efter jeg har haft min anden Fjällräven jakke, siden jeg blev konfirmeret.

 

Se video anmeldelse her:

 

Håber det kan inspirer dig lidt.

Erik

 

Har bl.a. skrevet om jakker:

Relateret indlæg

 

Indlægget er opdateret: 23. juli 2023

Bøger for børn og voksne og børn i naturen og friluftsliv, af Erik B. Jørgensen