Jeg havde det sejeste sæt tøj med til Karen på 3 år under vores ekspedition ”Far og datter i Vildmarken – 45 dage i kano” hun er en høj pige, så vi havde tøj i 110 cm, med

Hun havde bl.a. følgende tøj med:

  • Kids Greenland Jakke
  • Alex Trousers
  • Alex Shorts

Alt sammen i Fjällräven’s G-1000 stof og klassiske modeller. Det er helt gennemført ned i detaljen. Fedt at Karen kunne have lige så godt tøj på som mig, når jeg kunne lokke hende ud af kjolen.

Det skabte en god føles af vi skulle på ekspedition sammen, samt det er tøj der holder til hårdt brug, så selv efter turen, kommer det i brug igen og igen.

Ellers havde hun:

Valp Fleece

En super lækker fleece, med hætte (der kan knappes af) og to frontlommer. Karen elskede den på de kølige dage og det er super pæn. Igen er kvaliteten helt i top. Fleece er lavet af bambus-fiber, så den er mere åndbar og skulle være antibakterielle. Men jeg kan sige den var super blød og virker super behagelig.

 

Specialisten T-shirt Kid’s

En helt klassik Fjällräven T-shirt med tryk i grå, i 100% organisk bomuld. Super sej.

 

Retro Longsleeve Kids

En langærmet T-shirt med Fjällräven tryk, i bordeaux. Igen i 100% organisk bomuld.

Kids Cap

En fed cap med Fjällräven logo i læder. En kastsket som Karen havde på i mange timer og som blev vasket rigtigt mange gange, mens jeg padlede kano. Var lidt stor til hende, men gik.

 

Kids Knitted Hat

En sød ligge hue, der går ned ekstra ned over ørene, lavet i 50% uld og 50% akryl. En hue Karen brugte på alle kølige dagen

 

Campus Ace 6 liter, rygsæk

Karen havde sin egen lille rygsæk, med flere lommer, rigtig bæreseler og mavebælte. Her havde hun sit legetøj (minus bamser) så når vi lavede overbæringer, bar hun selv sin rygsæk på den ene tur. Hun var mega stolt når hun gik med en rigtig rygsæk. Samt hverdag blev den pakket ud i teltet.

Jeg har senere skrevet om valg af rygsække til børn her: Valg af rygsæk, vandre, fjeldet eller vinter, [Fif og råd]

 

Støvler til børn

Jeg har skrevet et helt indlæg om valg af vandrestøvler, mv. til børn her: Valg af støvler/fodtøj til børn på vandretur/friluftsliv

 


Har du børn, kan jeg kun anbefale det, fordi det holder og ens barn, føler de er store, når man har ens tøj.

Erik

 

 

Relateret indlæg

 

 


Støt det jeg laver!

Hvis du vil støtte det jeg laver og ønsker at købe grej online, så støtter følgende butikker mit arbejde (for at støtte skal du gå igennem de her link):

Tilbage til Indholdsfortegnelse

Indlægget er opdateret: 21. marts 2023

Bøger for børn og voksne og børn i naturen og friluftsliv, af Erik B. Jørgensen