20120613-224310.jpg

Dag 8
Lejr 6
Karen, kæmpede til næsten kl 23 før hun sov. Jeg blev oppe til midnat. Vi sove længere til 0930 da jeg kunne høre det blæste og regnede. Karen mente vi skulle blive, det synes jeg også så vi fik morgenmad, lege, læse, se iPad, m.v. Karen ikke helt nem lidt træt og i forlanger humør i dag. Vil have overraskelse, lege så noget andet. Midt kamp. Karen lovede at gå tur hele tiden og ville så ikke. Til slut fik beg bare ud, for at rense vand og koge vand. Men fik lokket Karen ud ved at sige at “Dino ventede på hun kastede sted i vandet”. Da alle var ud gik vi tur langs elven den vej vi kom fra, for at se efter et dødt dyr der skulle ligge i vandet. Karen fandt et sted og kastede den ene sten efter den anden i vandet og Dino hoppede rundt. Kun ikke få nogle af dem med. Så gik og tog billeder en 20 min så gik vi tilbage, men kort tur i skoven. Så regnede der og Karen ville i telt. Jeg kogt vand og lavede varm mad. Som Karen selvfølgelig ikke spise. Resten af dage gik i teltet. Var ude og tisse hørte Karen græde havde igen over hørt hun skulle tisse så tisse igen i bukserne på vej ud og på kjolen så hun var helt ulykkelig. Fik en snak om hun skal ud og tisse også når det regner, plejer ikke at være et problem.
Sikke en dag vi har virkelig haft vores små kampe i dag om overraskelser, mad, lege også rigtig pige på tværs. Tør slet ikke at tænke på teenager. Nu ser hun iPad skulle blive godt vejr de næste dage, herligt at komme videre igen.
Dino ligger inde og har et godt hundeliv håber jeg.
Har fået mange spørgsmål om sikkerhed og havde der sker hvis jeg kommer galt af sted. Først vil jeg sige at der stort set ikke er i mine tanker, fordi vi kan også blive kørt over på vej til børnehaven, eller man døde i hjemmet alene med sit barn. Så de bekymringer har aldrig været en del af mine, livet skal leves og ikke begrænset af hvad nu hvis.
Når det er sagt er jeg ikke så naiv at jeg ikke har tænkt det igennem. Hvis Karen kommer galt af sted, eller bliver syg. Så har jeg alt med i medicin, osv. Hvis jeg kommer galt afsted er det ikke godt. Men hvis jeg er helt væk, vil Kirsten hurtigt se at der ingen opdateringer kommer, osv. Så efter lang tid vil hun nok reagere så kan det være Karen har været alene i 24 til 48 timer. Men sådan er det. Ud over det har jeg og Karen snakket om hvor min nødsender er i min vest og hvordan den virker. Så regner med og håber at hvis jeg er væk. Hun kan tage den frem og trække splitten.
Men igen livet er forkort til at begrænse sig. Vi skal ud og opleve eventyret. Så godt forberedt som muligt, synes jeg.
Mvh
Erik

20120612-215409.jpg

Indlægget er opdateret: 10. december 2020

Bøger om friluftsliv/outdoor, natur, ture og ekspeditioner, for børn eller om børn, "Far og datter i Vildmarken" bøger af Erik B. Jørgensen