Jeg tænker du har prøvet at slå dit telt op, rulle liggeunderlaget ud og blæse det op, og endelig lægge dig ned efter en dejlig dag, for at konstatere at den ellers jævn plads du havde fundet, var alt andet end jævn.

Det sker ofte for mig, men alligevel er der ingen grund til at ligge skævt eller i et hul. Jeg tager mine vandtætteposer, med dvs. tøj og lægger inder under liggeunderlaget i hullerne eller for at holde mig lige og inde på liggeunderlaget. På den måde kan jeg let og enkelt redde mig en endnu mere behagelig dag.

Hvis du ikke allerede kender dette lille fif/råd, håber jeg du kan få god gavn af det.

God fornøjelse med det!

Erik

 

 

Relateret indlæg

Få jævnt underlag på tur [Fif og råd] under Skandinavien rundt i kajak 2011, med Erik B. Jørgensen

Indlægget er opdateret: 23. august 2022