Man har altid brug for tasker til ture, opbevaring, organisator til bil, osv. Man kan ofte ikke finde lige det man har brug for, ellers er de meget dyre, derfor er løsning lige for, syg det selv.

At syg takser selv, tager ikke så lange tid, og koster ikke det store, alt efter hvilke materialer man ønsker at bruge, man kan b.la. få lynlås i metervare, så man selv kan bestem længden og antallet af skydelåse.

Det smarte er at man kan få takser lige til det formål, man har tænkt sig, f.eks. når jeg krydser indlandsisen, har jeg lavet en taske, hvor jeg kan havde alle de små ting jeg bruge i telt, samlet et sted, hvor der er et stort rum til tape, dagbog, osv. og netlommer udvendig, så det er nemt at se igennem, her har jeg batterier, tandbørste, creme, osv.

Det samme har jeg lavet i mindre version, til når man vandre, lige til lidt førstehjælp, tandbørst og batterier. På den måde har man pakningerne liggende klar til næste tur, samt man kan let holde styr på det når man er på tur. Man kan også nemt lave forbedring på rygsække, tøj, osv. hvis man mangler et spænde, en lomme, osv. Så fat i symaskinen, der er mange løsninger lige for.

Erik

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022