Jeg har altid brug for tasker og poser til at organisere min ting på mine mikroeventyr, ture og ekspeditioner.

Blogindlægget er opdateret den 11. feb. 2024

Jeg kan ofte ikke finde lige det jeg har brug for, ellers er de tasker og poser jeg kan finde meget dyre, eller ikke særlig godt indrettet, og mange af dem er alt for tunge. Derfor er løsning lige for! Jeg syger dem selv.

At syg takser/poser selv, tager ikke så lange tid, og koster ikke det store, alt efter hvilke materialer jeg ønsker at bruge. Jeg bruger ofte gamle poser fra udstyr jeg har fået jeg syer om. Stof kan jeg købe i stofbutikker, her kan jeg også købe lynlås i metermål, så jeg kan lave det lige som jeg ønsker det.

Mine tasker/poser skal hjælpe mig med, er at få organiseret alle mine små ting, så de er nemme at komme til og få overblik over, så jeg ikke skal lede alle tasker/poser igennem hver gang man skal bruge noget. Til min vinterfjeldsture og indlandsis krydsninger, har jeg syet en tasker til at organisere alt jeg skal bruge i teltet, som tandbørste, creme, solcreme, batterier, mp3 afspiller, piller, dagbog, osv. (se billede af taskerne, tomme) Jeg har lavet en taske der har et stort rum, til større ting, som creme, dagbog, osv. Samt en masse små netlommer, hvor jeg kan lægge ting ned i, så det nemt at se hvor ting er og komme til det.

Det samme har jeg lavet i mindre version “penalhus størrelse”, til når man vandre, til lidt førstehjælp, tandbørst og batterier. På den måde har jeg det liggende klar til næste tur, samt jeg kan let holde styr på mine ting når jeg er på tur.

Jeg har f.eks. syet en taske til reservedel og reparationsudstyr, som lim, tape, mv. til større ekspeditioner. Den kan du læse om her: Reparations grej til kajak, medicin og andet

Det smarte er at jeg kan få taskerne/poserne lige som jeg ønsker det og til det formål, jeg har tænkt mig.

Det hjælper til at gøre min tur mere behagelig og spare tid på at led efter tingene. Så næsten alle min ting på ture, har små forbedringer, mærker, osv.

Derfor en symaskine en perfekt ting at have som friluftsperson og i almindelighed! Så få fat i symaskinen, der er mange gode timer med den, læse mere her: Symaskine et “must”, til friluftsliv

Jeg kan også nemt lave forbedring på rygsække, tøj, osv. hvis jeg mangler et spænde, en lomme, osv. eller skal lave små skader.

Håber det her kan give lidt blod på tanden til at prøve det selv.

Erik

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 4. marts 2024