Har du brug for en ny søgning?

Hvis du ikke fandt det du søgte, så prøv en ny søgning!

12 12, 2012

Yukon fra Hanwag, fed læderstøvle, anmeldelse støvle

Indlæg|By |2022-01-11T03:37:02+02:00december 12th, 2012|Categories: Støvler, Far og datter i Vildmarken - 45 dage i kano|Tags: , , , , , , |14 Comments

Yukon fra Hanwag, fed læderstøvle. Var min tror vandrestøvle. Under "Far og datter i Vildmarken - 45 dage i kano". En super god, stærk støvle i høj kvalitet.

25 11, 2018

Anmeldelse støvle, Haglöfs Skuta Mid Proff Eco

Indlæg|By |2022-01-11T03:44:32+02:00november 25th, 2018|Categories: Støvler, Bikepacking grej og beklædning, Cykeltouring grej og beklædning|Tags: , , , , , |2 Comments

Let og alsidig støvle. Den har en membran så den er vandtæt og kan ånde. Har en god bred forfod og god støtte i sålen. En alsidig støvle til alt, på nær ture med tung oppakning.

5 03, 2020

Støvler jeg bruger, til dagligt og til friluftsliv (opdateres løbende)

Indlæg|By |2022-01-11T03:38:27+02:00marts 5th, 2020|Categories: Støvler, Grej jeg bruger for tiden|Tags: , , , , , , , , , , |0 Kommentarer

Jeg får rigtig mange spørgsmål om hvilke støvler jeg bruger. Her opdaterer jeg løbende, hvilke støvler jeg bruger, til dagligdag, mikroeventyr, vandreture, mv.

19 04, 2017

Anmeldelse af Keen, Koven Mid Wp, støvle

Indlæg|By |2022-01-11T03:28:56+02:00april 19th, 2017|Categories: Støvler, Vandreture, Yukon River, Eventyrlige Yukon|Tags: , , , , |5 Comments

Anmeldelse af Keen, Koven Mid Wp, støvle. En letvægt og vandtæt kort støvle. Det var ikke en støvle der passe mig. Den er for lav, følelse hurtigt udtrådt og gik i stykker. Den var vandtæt, men mine fødder kunne ikke ånde.

22 01, 2017

Anmeldelse af støvle, Tatra Wide, fra Hanwag

Indlæg|By |2022-01-11T03:38:20+02:00januar 22nd, 2017|Categories: Støvler, Far og datter i Vildmarken, 45 dage i Nordsverige|Tags: , , , , , , , |7 Comments

Anmeldelse af vandrestøvle, Tatra Wide, fra Hanwag. Jeg har testet den på vandreture, ved dæktræk træning og ture som "Far og datter i Vildmarken, 45 dage i Nordsverige" og Manaslu rundt i Nepal. En dejligt solid, kvalitet læderstøvle.

9 07, 2010

Valg af vandrestøvler (anmeldelse af Meindl støvler, m.v.)

Indlæg|By |2022-09-10T16:16:01+02:00juli 9th, 2010|Categories: Valg af ........, Støvler, Vandreture|Tags: , , , , , , , , , , , , , , , |20 Comments

Jeg gennemgår de Meindl støvler jeg har brugt igennem årene, der er link til anmeldelse, gode råd og fif til valg af støvler, alt efter formål med din ture.

Go to Top