Har du brug for en ny søgning?

Hvis du ikke fandt det du søgte, så prøv en ny søgning!

3 09, 2018

[Fif og råd] Valg af sokker, vandring, vinterfjeld, kajak og kano, anmeldelse

Indlæg|By |2022-06-02T19:59:40+02:00september 3rd, 2018|Categories: Sokker, Kajak (kajakker, udstyr og tilbehør), Kano (kanoer, udstyr og tilbehør), Støvler, Valg af ........, Vandreture, Vinterture|Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , |12 Comments

Valg af sokker til vandretur. Her er mine erfaringer med vandresokker: Hvad skal en vandresok kunne, opbygning og funktion, damer/herre, uld/kunststof. Samt mine bedste sokker og test/anmeldelser af vandresokker.

17 02, 2017

Anmeldelse af vandtætte sokker

Indlæg|By |2022-01-11T03:31:14+02:00februar 17th, 2017|Categories: Sokker, Bikepacking grej og beklædning, Cykeltouring grej og beklædning, Kajak (kajakker, udstyr og tilbehør), Kano (kanoer, udstyr og tilbehør)|Tags: , , , , , , , |2 Comments

Anmeldelse af vandtætte sokker. Jeg har test en del vandtættesokker, Trekking Socks og Ultralite Bamboo Socks fra DexShell. Samt Mid-light fra Sealskinz. Gode vandtættesokker.

9 07, 2010

Valg af vandrestøvler (anmeldelse af Meindl støvler, m.v.)

Indlæg|By |2022-06-02T20:42:07+02:00juli 9th, 2010|Categories: Valg af ........, Støvler, Vandreture|Tags: , , , , , , , , , , , , , , , |20 Comments

Jeg gennemgår de Meindl støvler jeg har brugt igennem årene, der er link til anmeldelse, gode råd og fif til valg af støvler, alt efter formål med din ture.

30 09, 2019

Valg af knive, til friluftsliv/outdoor [Fif og råd] (Anmeldelse kniv)

Indlæg|By |2022-06-02T20:41:22+02:00september 30th, 2019|Categories: Valg af ........, Fif og råd, Knive|Tags: , , , , , , , , , , , , , , , |0 Kommentarer

Jeg vil her fortælle om de valg af knive, jeg har taget. Jeg fortæller om hvilke knive jeg bruger på forskellige ture, når det gælder friluftsliv/outdoor.

3 11, 2016

Anmeldelse, Powerbanks og solceller, på Yukon River

Indlæg|By |2022-01-11T03:30:49+02:00november 3rd, 2016|Categories: Yukon River, Eventyrlige Yukon, Solceller|Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , |2 Comments

Anmeldelse og test af de powerbanks/batterier vi havde på ekspeditionen "Yukon River, Eventyrlige Yukon", hvor vi padlede 3.220 km i kajak over 78 dage. Samt vandre 65 km af Chilkoot Trail.

Go to Top