/Søg anmeldelse sokker

Har du brug for en ny søgning?

Hvis du ikke fandt det du søgte, så prøv en ny søgning!

3 09, 2018

[Fif og råd] Valg af sokker, vandring, vinterfjeld, kajak og kano, anmeldelse

By |2019-09-15T11:31:49+02:00september 3rd, 2018|Kajak, Kano, Valg af ........, Vandreture, Vinterture|8 Comments

Valg af sokker til vandretur. Her er mine erfaringer med vandresokker: Hvad skal en vandresok kunne, opbygning og funktion, damer/herre, uld/kunststof. Samt mine bedste sokker og test/anmeldelser af vandresokker.

17 05, 2018

Valg af liggeunderlag til kajak-, kano-, cykel-, vinter- og vandreture [Fif og råd]

By |2019-09-15T11:58:59+02:00maj 17th, 2018|Cykelture, Fif og råd, Kajak, Kano, Valg af ........, Vandreture, Vinterture|5 Comments

Valg af liggeunderlag til ture kan være en hel videnskab. Jeg har fået mange spørgsmål om hvilke underlag jeg bruger på mine mange ture og ekspeditioner. Det er der ikke noget simpelt svar på, så jeg vil beskrive min valg mere her under. Både til vandring. kano-, kajak- og vinterture, både skum- og oppustelige underlag.

11 04, 2017

Anmeldelse, Sandiline FreePlay double Shorts 3/4, kajaktøj

By |2018-08-25T13:52:18+02:00april 11th, 2017|Kajak, Yukon River, Eventyrlige Yukon|2 Comments

Anmeldelse, Sandiline FreePlay double Shorts 3/4. Sandiline laver noget rigtig godt kajaktøj. Deres FreePlay double Shorts har jeg været glad for i mange år, de har god pasform, vind- og vandtætte og er smarte.

30 09, 2019

Valg af knive, til friluftsliv/outdoor [Fif og råd] (Anmeldelse kniv)

By |2019-09-30T08:08:49+02:00september 30th, 2019|Fif og råd, Grej, Valg af ........|0 Kommentarer

Jeg vil her fortælle om de valg af knive, jeg har taget. Jeg fortæller om hvilke knive jeg bruger på forskellige ture, når det gælder friluftsliv/outdoor.