Hjemmestrikket uld sokker, til vinterture

På mange af mine ture, har jeg to par telt sokker med, som er hjemmestrikket, i en dejlig varm uld. Jeg har et par tynde, som jeg skifter til så snart jeg kommer i telt, som holder min tær, tørre og varme. Så har jeg et par kraftige, tykke sokker, som er blevet filtet. Det vil sige de er strikket, ca. 4 gange så store som man skal bruge dem, hvorefter de er blevet kogevasket, så de kryber og bliver tykke og tætte, på den måde får man en varm tyk sok, som kan bruges i telt, samt i kamikker / ydrestøvler, når man skal gå rundt ved teltet.

For de ikke skal glider er det en god ide at lægge naturgummi, nedenunder. Se indlæg om naturgummi her: Naturgummi, super hjælpemiddel.

Man kan købe mange fine sokker, men hvis man kender nogen som strikker, og altid spørg om der er noget de kan lave, en det jo en super løsning, billig og solid (alt efter valg af garn).

Jeg bruger dem også med en tynd overtræksstøvle, når jeg er på vinterture, når man skal på toilet, osv. læse mere om det her https://komud.dk/snescooter-støvler-neos

Erik

Relateret link

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022