I denne historiefortælling, fortæller jeg om et helt unik møde med en grævling og dens unge. Under “Far og datter i Vildmarken, 45 dage i Danmark“, var vi på ”ulv-jagt” i Ulfborg Plantage, vi skulle prøve at se og få nogle billeder af ulven. Det ville være så vildt og sejt at se en uld i Danmark!

Vi fandt et godt sted i Ulfborg plantage, hvor vi kunne sidde og observere ud over et hede-område, som solen gik ned. Pludselig kom ulven løbende over heden, men det er en helt anden historie, den kan du se her: Mødet med en ulv i Danmark [Historiefortælling].

Vi var så glade da vi havde set ulven, det var den vildeste oplevelse, som om den var 400 meter væk.

Vi sad og hviskede sammen og var så glade. Pludselig siger min datter, hvad er det og peger ud i kanten af heden. Ca. 80 meter væk, kommer der en grævling ud af et hul. Vi bliver helt stille og kigger. Vildt! Jeg havde heller aldrig set en levende grævling i Danmark. Kort efter kom en unge ud af hulen og de rente og legede en 4-5 minutter, der foran os, før de forsvandt.

En vildere aften skal man lede længe efter og vi taler forsat om det min datter og jeg :-) Mit billede blev dog ikke skarp i mørket, men det er der!

Erik

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 4. februar 2022