Karen 3 år, står ved en lille flod, Ivalo, i Finland,

Dag 4
Lejr 3
Karen lage sig kl 20, jeg først kl 22.45. Blev en super nat, selv Dino sov inde. Men det pis regnede og blæste hele natten. Kl 08.30 vækkede Karen mig. Da jeg gik ud for at tisse kom en elg svømmen og gående i er elven 200 meter bort, fik Karen ud og se det, flot syn. Lavede de sidste æg i dag og fik morgenmad. Havde besluttet at selv om det var midt dårligt vejr, skulle vi padle lidt. Så fik pakket sammen efter lidt leg. Karen sagde hun frys men ville ikke løbe eller hoppe. Så vi måtte afsted kl 11.25. Med det sammen sagde Karen hun frys. Hun ville ikke klappe hænder eller stampe fødder, så hun begyndte at hylle. Kunne sket ikke snakke med hende. Forsatte måtte holde op. Karen blev så sur at hun slet ikke kunne trække vejret og kastede op. Onde far men var ikke noget at gøre fordi var ingen gode lejrpladser. Kort efter kom der et snescooterspor. Så måtte være den gode far og stoppe efter 35 min og 2,5 km. Var meget sumpet så trak kano ind mod det tørre og fik Karen i en sovepose på et underlag mens jeg slog telt. Hurtigt var hun god igen. Da alt var ordnet fik jeg Karen i teltet og vi fik mad, første gang på turen hun spise rigtigt mader med leverposteg. Efter lidt hygge, iPad, osv. gik vi en lang tur først op til en gamle gård og så en lang tur ind i skoven af snescootersporet. Lige noget fra Dino og Karen der var i vældigt humør og hoppede i vandpytter. Efter en god time var vi tilbage, vi lave bål i Kelly Ketlle så jeg havde varmt vand. Karen påstod selvfølgelig hun ikke kunne lide tørkagen og spiste havregrød. Så legede vi, blev begge vasket i fugtservietter. Resten af aften skal vi hygge og Karen forhåbentlig snart sove.
Det er sjovt de få gange Karen er blevet sur eller ked. Har hun ikke en gang kaldt efter sin mor. Det vildeste hun har sagt er hun vil hjem til hendes hus. Selv idag da hun kastet op, sagde hun bare hun ville i telt. Det går super, på nær Karen forsat er kræsen og vi har så meget regn og koldt vejr.
Desværre er der igen telefondækning så kan ikke sende Dem her eller ringe hjem.
Mvh
Erik

20120612-192341.jpg

Indlægget er opdateret: 9. februar 2021

Bøger om friluftsliv/outdoor, natur, ture og ekspeditioner, for børn eller om børn, "Far og datter i Vildmarken" bøger af Erik B. Jørgensen