I denne historiefortælling, fortæller jeg om min datters og mit møde med ulven i Danmark. Under “Far og datter i Vildmarken, 45 dage i Danmark” i 2018, var min datter, Karen (9,5 år) og jeg på en del-etapen omkring Klosterheden Plantage og videre ned i Ulfborg.

Vi havde vandret rundt i området og havde allerede set odder, kronhjort, dåhjort og rådyr. Vi vandre videre ned til Ulfborg Plantage. Her slog vi lejr og om aften sat vi os ud til et hede område. Her skulle vi holde vagt hele aften. Det blev dog til jeg holdt vagt og Karen sov sin sovepose på sit underlag, ved min siden. Da solen var på vej det sidst ned, så jeg pludseligt en ulv langt ude på heden, ca. 400 meter væk. Jeg fik vækket Karen, der kom op og sidde, hun lyste hele op da hun også opdagede ulven. Da jeg var sikker på Karen så ulven, tog jeg mit kamera op, men lige i det jeg skulle tag billedet forsvandt ulven, ca. 75 meter før skoven. Hvor blev den af? Ned tur!

Dagen efter da vi gik der op, opdagede vi en rende, som ulven var løbet ned i og fuldt ind i skoven. Men sikke en oplevelse, den vil vi aldrig glemme!

Samme aften så vi også en grævling med en unge, men den historie får du en anden gang. Dagen efter, så vi også bæver, så det var et fantastisk område at være i.

Erik

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 4. februar 2022

Bøger for børn og voksne og børn i naturen og friluftsliv, af Erik B. Jørgensen