Termokander, Primus. C & H Termos, anmeldelse

På alle ture, stor som små har jeg termokander med. Fordi det er super dejligt at kunne koge varmt vand til i løbet af dagen, eller have the hele aften. Så skal brænderen ikke tændes hele tiden.

Jeg har ofte varmt vand med, som sikkerhed, fordi så kan jeg hurtigt få varmt mad eller drikke, eller en turkammerat der er ved at gå kold. Hvis du har vand med alligevel, så kan en liter eller to lige så godt være varme.

Hvis det er meget varmt, bruger jeg dem til at have koldt vand med. Jeg bruger altid 1 liters termokander på ture. Men de kan fås i mange størrelser.

Jeg har nu i rigtig mange år brugt Primus termokander, C & H Termos, på Grønland over indlandsisen, på kajakture og igen på ”Far og datter i Vildmarken – 45 dage i kano”.

Det er den bedst termokande jeg har kunne finde. Den har den fede detalje at den leveres både med kliklåg og fastlåg. Jeg bruger altid fastlåg på ture, fordi så behøver jeg ikke termolåget med. Men hjemme, i bilen, osv. kan et kliklåg være super fint.

Det er termokander der har tjent mig godt. Men jeg er forsat ikke imponeret, jeg har på alle lange ekspeditioner haft et tab, på 50% af mine termokander, der stopper med at holde varmen. De har ikke fået ekstra ordinære slag, eller noget.

Jeg har enkelt gammel termokande jeg fik da jeg komme ind i Jægerkorpset i 2002, som har været med på stort set alle ture, som bare holder. Desværre kan jeg ikke finde ud af hvilke mærken det er.

Primus C & H Termos er gode termokander, også til prisen. Men du skal ikke forvent de holder evigt.

Mvh

Erik

P.S: Kan købes ved Friluftslageret

P.S.S: produktet er stillet til rådighed af Primus, Danmark

Relateret indlæg

4 Comments on “Termokander, Primus. C & H Termos, anmeldelse”

 1. Præcis den samme jeg har haft i 15 år eller deromkring…holder bare og holder varmen!
  Martin

 2. Elsa fra kop og kande har tjent mig i 13 år nu. Masser af småbuler og knubs.

 3. Hej Max
  Tusind tak for det. Kan være min gamle fra Jægerkorpset også er fra Hot Stuff, den holder også forsat. Men synes nu Primus har klaret det ok, i forhold til mange andre termokander.
  Mvh
  Erik

 4. Et godt bud på en almindig thermokande der er helt fantastisk
  er fra : HOT STUFF den købte jeg for 20 år siden, og den holder
  stadig vandet/kaffen varmt i over et døgn. Den er røget af en traktor.
  Den er faldt af cyklen. Bulet og ridset er den, men den bedste kande
  jeg har ejet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *