/Søg Anmeldelse termokop

Har du brug for en ny søgning?

Hvis du ikke fandt det du søgte, så prøv en ny søgning!

18 12, 2012

Primus termokop, med klik låg. C&H Commuter Mug 0.4 L, anmeldelse

By |2019-10-01T09:27:18+02:00december 18th, 2012|Far og datter i Vildmarken - 45 dage i kano, Grej, Mad og drikke (Opbevaring)|3 Comments

Primus termokop, med klik låg, er virker. C&H Commuter Mug 0.4 L. var mit dejlige termokrus. Under "Far og datter i Vildmarken - 45 dage i kano". En solid kop

30 09, 2019

Valg af knive, til friluftsliv/outdoor [Fif og råd] (Anmeldelse kniv)

By |2020-04-02T13:32:35+02:00september 30th, 2019|Fif og råd, Grej, Valg af ........|0 Kommentarer

Jeg vil her fortælle om de valg af knive, jeg har taget. Jeg fortæller om hvilke knive jeg bruger på forskellige ture, når det gælder friluftsliv/outdoor.

6 11, 2014

JR Gear Zeon Mat Standard, et overraskende oppusteligt liggeunderlag, anmeldelse

By |2019-09-15T11:59:23+02:00november 6th, 2014|Alaska på tværs, Grej, Vandreture|17 Comments

Test og anmeldelse af JR Gear Zeon Mat Standard. Jeg har brugt Zeon oppustelig liggeunderlag på en del små ture og Alaska på tværs. Det er let, solidt og dejligt.

2 02, 2017

Anmeldelse af Coolnet netbukser og nettrøje fra Aclima

By |2020-03-08T22:20:26+02:00februar 2nd, 2017|Uld produkter, Undertøj og mellemlag, Yukon River, Eventyrlige Yukon|2 Comments

Anmeldelse af Coolnet Crew Neck Unisex og Coolnet Long Pants Unisex, fra Aclima. Netundertøjet var med på ekspedition ned af hele Yukon River. Super dejligt og lækkert tøj.

19 03, 2017

Valg af vandbeholder til ture og ekspeditioner (anmeldelse)

By |2019-11-11T18:09:39+02:00marts 19th, 2017|Grej, Valg af ........, Yukon River, Eventyrlige Yukon|0 Kommentarer

Anmeldelse/valg af vandbeholder til ture og ekspeditioner. Jeg se på, Dromedary Vandpose fra MSR, ”Waterbag” fra Ortlieb, ”Water Sack” fra Ortlieb og ”Water Bag”, fra Fjällräven. .