Der er rigtig mange tanker omkring turen allerede nu her.
Mit største problem nu her er at finde en god ”titel / ekspeditions navn”, skulle gerne være kort med en undertitel, men synes det bliver langs, men det skal også forklare hvad det er, som:

  • Far og datter i vildmarken
  • 45 dage med hund og datter tværs gennem vildmarken
  • 45 dage med hund og datter på 3 år tværs gennem vildmarken

Bliver nok klogere på det.

Min kæreste griner ofte når vi er her hjemme og jeg for nok af rod, skrig og skrål og tænker helt åbenlyst ”Du vil af sted i 45 dage”. Jeg har oplevet og er sikker på, når vi kommer ud i vildmarken og for os selv. Finder vi vores rutiner og ro, så bliver det nemmere.
Tro nu meste mor gør det fordi hun skal være alene i 45 dage, tror hun synes det er længe. Samt hun har en mulighed for at være efter mig ;-)

Men her er en snak jeg havde i weekend med min datter.

Ellers går forberedelserne langsomt det næste tid. Jeg sidder og fylder på paklisterne. Skal snart i gang med at fine samarbejdspartener, men nu her venter jeg lige svar på nogle føler jeg har ude, inden jeg vil gå videre.

Sidder stadig og ser på mange  forskellige områder og får råd fra alle mulige forskellige folk, dejligt.

Erik