Far og datter i vildmarken

Der er rigtig mange tanker omkring turen allerede nu her.
Mit største problem nu her er at finde en god ”titel / ekspeditions navn”, skulle gerne være kort med en undertitel, men synes det bliver langs, men det skal også forklare hvad det er, som:

 • Far og datter i vildmarken
 • 45 dage med hund og datter tværs gennem vildmarken
 • 45 dage med hund og datter på 3 år tværs gennem vildmarken

Bliver nok klogere på det.

Min kæreste griner ofte når vi er her hjemme og jeg for nok af rod, skrig og skrål og tænker helt åbenlyst ”Du vil af sted i 45 dage”. Jeg har oplevet og er sikker på, når vi kommer ud i vildmarken og for os selv. Finder vi vores rutiner og ro, så bliver det nemmere.
Tro nu meste mor gør det fordi hun skal være alene i 45 dage, tror hun synes det er længe. Samt hun har en mulighed for at være efter mig 😉

Men her er en snak jeg havde i weekend med min datter.

Ellers går forberedelserne langsomt det næste tid. Jeg sidder og fylder på paklisterne. Skal snart i gang med at fine samarbejdspartener, men nu her venter jeg lige svar på nogle føler jeg har ude, inden jeg vil gå videre.

Sidder stadig og ser på mange  forskellige områder og får råd fra alle mulige forskellige folk, dejligt.

Erik

9 Comments on “Far og datter i vildmarken”

 1. Hej Jacob
  Lyder herligt, I også kommer på tur. Vi tager også en del ud på primitive plads og vandre ture som familie. Det er herligt med alle de muligheder her i Danmark. Vi har også være i folde kajakker i Rogen naturreservat da Karen var 2 år det står der en del om her https://komud.dk/kategorier/ture-rejser/rogen-naturreservat-ture-rejser/
  Som du siger det er ikke børne der sætter begrænsingerne det er os forældre.
  Derfor glæder jeg mig også meget til vores tur til sommer.
  Mvh
  Erik

 2. Hej Erik
  Jeg har også været på en del ture med mine drenge, men ikke mere end et par uger af gangen. Kano i 2 uger med Gustav (dengang 2 år gl.) flere ture i kajak (en stor 2’er) med mine to yngste Axel og Bjørn på 2 og 4. (2010 og 11) og sidst 4 måneder i nord/vest afrika i en landrover, hvor vi kom hjem til påske 2011 (men der var moderen også med). I uge 10 tager Bjørn (nu 5 år) og Far 1 uge til Madeira med rygsæk. Ellers bruger vi meget primitive lejerpladser rundt om i danmark (sidste gang for 2 uger siden).
  – Ungerne skal nok klare det, det er kun et spørgsmål om at sætte sit eget ambitionsniveau ned i ”børnemood” – så vil i få en fantastisk tur.

 3. Hej Erik
  Som inspiration kan anbefales flg. bøger

  – Fjellbarna af Eivind Eidslott, som er kåret til årets fjellbok i 2011 i Norge
  – Fri: friår, friluftliv og friluftsbarn af Inger Wallem Anundsen
  – Natur, børn og Friluftsliv af Steffen Holberg

  De to første kan fåes hos Bokklubben Villmarksliv på http://www.bokklubben.no

  Mvh. Jacob

 4. God fornøjelse Erik. Jeg har selv haft min datter med på vildmarkstur, men jeg ventede til hun var 10 år, vi var ikke alene afsted, og vi var også kun afsted i en uge. Jeg tror det bliver en udfordring for jer begge kun at have hinandens selskab i så lang tid, og det er ikke sikkert at indlæringskurven er stejlest for din datter ;-).

  Stor respekt herfra. Det skal nok blive en fantastisk tur for jer begge.

 5. Pingback: Lav en fed plakat med Photoshop. Brug photoshop til at lave plakater | Claus Lillevang - Grafisk blog

 6. Hej Oluf
  Jeg har skrevet lidt mere om det hele i det her blog indlæg
  Men lige nu påregner jeg fra 6 juni til 20 juli.
  Mvh
  Erik

 7. Det kunne blive en helt fantastisk tur, I kunne få. Kan se hun virkelig er sin fars datter, skønt.
  Har også nydt de klip, du har lagt ud – helt fantastisk.
  God fornøjelse med forberedelserne til din næste tur – du vil nok slet ikke kunne holde ud bare at gå herhjemme i lille Danmark.
  Mange hilsner
  Mayri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *