Har du brug for en ny søgning?

Hvis du ikke fandt det du søgte, så prøv en ny søgning!

30 09, 2019

Valg af knive, til friluftsliv/outdoor [Fif og råd] (Anmeldelse kniv)

Indlæg|By |2022-09-10T16:12:28+02:00september 30th, 2019|Categories: Valg af ........, Fif og råd, Knive|Tags: , , , , , , , , , , , , , , , |0 Kommentarer

Jeg vil her fortælle om de valg af knive, jeg har taget. Jeg fortæller om hvilke knive jeg bruger på forskellige ture, når det gælder friluftsliv/outdoor.

3 11, 2016

Anmeldelse, Powerbanks og solceller, på Yukon River

Indlæg|By |2022-01-11T03:30:49+02:00november 3rd, 2016|Categories: Yukon River, Eventyrlige Yukon, Solceller|Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , |2 Comments

Anmeldelse og test af de powerbanks/batterier vi havde på ekspeditionen "Yukon River, Eventyrlige Yukon", hvor vi padlede 3.220 km i kajak over 78 dage. Samt vandre 65 km af Chilkoot Trail.

17 05, 2018

Valg af liggeunderlag til kajak-, kano-, cykel-, vinter- og vandreture [Fif og råd]

Indlæg|By |2022-09-10T16:12:47+02:00maj 17th, 2018|Categories: Valg af ........, Bikepacking grej og beklædning, Cykeltouring grej og beklædning, Fif og råd, Kajak (kajakker, udstyr og tilbehør), Kano (kanoer, udstyr og tilbehør), Liggeunderlag|Tags: , , , , , , , |9 Comments

Valg af liggeunderlag til ture kan være en hel videnskab. Jeg har fået mange spørgsmål om hvilke underlag jeg bruger på mine mange ture og ekspeditioner. Det er der ikke noget simpelt svar på, så jeg vil beskrive min valg mere her under. Både til vandring. kano-, kajak- og vinterture, både skum- og oppustelige underlag.

9 07, 2010

Valg af vandrestøvler (anmeldelse af Meindl støvler, m.v.)

Indlæg|By |2022-09-10T16:16:01+02:00juli 9th, 2010|Categories: Valg af ........, Støvler, Vandreture|Tags: , , , , , , , , , , , , , , , |20 Comments

Jeg gennemgår de Meindl støvler jeg har brugt igennem årene, der er link til anmeldelse, gode råd og fif til valg af støvler, alt efter formål med din ture.

Go to Top