I denne gang historiefortælling, fortæller jeg om Karens lærepenge. Da vi var på vores først lange ekspedition “Far og datter i Vildmarken, 45 dage i kano“, var Karen kun 3,5 år gammel.

Vi havde rejse i næste 30 dage, da vi var på vej op ad nogle små elve og søer, for at komme over et pas i 250 meter højde ind mod Norge.

Det krævede en masse overbæringer, hvor jeg bar alt vores udstyr i mellem søer eller forbi fos. I mellem to søer, sad Karen og legede, mens jeg gik frem og tilbage. Men da jeg kom med kanoen, på hovedet, kunne jeg høre Karen skrige. Så jeg smed kanoen og løb frem for at se hvad der var sket.

Alt det kan du se og høre her over.

Erik

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 4. februar 2022

Bøger for børn og voksne og børn i naturen og friluftsliv, af Erik B. Jørgensen