Der er flere der har spurgt hvad jeg har med af reparationsgrej. Jeg har ikke så meget med igen, som jeg ville hvis jeg var langt fra Danmark og indkøbs muligheder. Jeg vendte mit reparationsgrej med flere kajak, folk om hvad jeg skulle vælge at tage med.

Jeg endte med følgende:

Reservedels taskeAntal
MedicinSe liste
Rednings tæppe1
forbinding1
sportstab1
gummibind1
gase rulle1
Kanyle1
Andet
Faldskærms snorx
saks1
sygnålediv
sytråd tyndt1
sytråd tykt1
Knapperdiv
Vebinglidt
stoflidt
Gore tex lap1
Tab faldskærm1
Epoksilim super1
Loctite super attax GEL1
Loctite super attax Contorl2
Dug til kulfiber og glasfiberdiv
høretelefoner, reserve
Tekstile rep lim + stof
svamp, gryde
svamp, stål, gryde
Poser 4 liter, fryserulle
Ild, tændstikker reserve2
Plastik tynd fleksibeldiv

Min tanke var jeg har lim til div. situationer, samt ved hul i kajakken, havde jeg dug til glasfiber eller kulfiber, samt fleksibel plast til at sætte på indvendigt, alt sammen med epoksilim. Mit ynglings lim er Locitite super attax, det er det vildeste sekundlim, virkelig godt til små ting der skal limes, PAS PÅ fingrene. Ellers har jeg lidt med til det hele.

Generelt er gode reparationer svære at lave ude, kajakken skal helst i varme, til nød må man have den en ½ del ind i teltet.

Medicin:

Ibruprofin 600 mgSmerte
Aprocillin 1gPeceline over naglen
ImodiumDårlig mave
TramadolSmerte
Afipran 20 mgKvalme
Morfin 10 mgSmerte
MaracinSøsyge
KodimanylHovedpine

Med hensyn til medicin og brug af det, kan jeg kun anbefale man har kontakt til en læge. Jeg har et stort kendskab til medicin fra min tid som sanitetsmand ved Jægerkorpset, samt jeg har en læge til at ordne min medicin samt giv tilladelse til start af behandlinger.

I min ”toilet taske” havde jeg alt det jeg skulle bruge i teltet om aften. En taske jeg selv har syet så den er nemt at komme til ting og holde orden.

ToiletAntal
Batterie AAdiv
Batterie AAAdiv
divdiv
Div crem2
Gaffel1
Helosan crem1
Håndvarmerdiv
Kniv1
Lommetørklæder, papir2
Medicindiv
MP3 afspiller2
negleklipper1
Pandelampe, reserve1
Shampoo, lille1
Silicon pasta, til tør dragt1
Ske1
Sportstabe1
Tandbørste1
Tandpaste1
Tandtråd1
Varmecrem1
Vækkeur1

God fornøjelse, med at lave dit egent system

Erik