Der er flere der har spurgt hvad jeg har med af reparationsgrej. Jeg har ikke så meget med igen, som jeg ville hvis jeg var langt fra Danmark og indkøbs muligheder. Jeg vendte mit reparationsgrej med flere kajak, folk om hvad jeg skulle vælge at tage med.

Jeg endte med følgende:

Reservedels taske Antal
Medicin Se liste
Rednings tæppe 1
forbinding 1
sportstab 1
gummibind 1
gase rulle 1
Kanyle 1
Andet
Faldskærms snor x
saks 1
sygnåle div
sytråd tyndt 1
sytråd tykt 1
Knapper div
Vebing lidt
stof lidt
Gore tex lap 1
Tab faldskærm 1
Epoksilim super 1
Loctite super attax GEL 1
Loctite super attax Contorl 2
Dug til kulfiber og glasfiber div
høretelefoner, reserve
Tekstile rep lim + stof
svamp, gryde
svamp, stål, gryde
Poser 4 liter, fryse rulle
Ild, tændstikker reserve 2
Plastik tynd fleksibel div

Min tanke var jeg har lim til div. situationer, samt ved hul i kajakken, havde jeg dug til glasfiber eller kulfiber, samt fleksibel plast til at sætte på indvendigt, alt sammen med epoksilim. Mit ynglings lim er Locitite super attax, det er det vildeste sekundlim, virkelig godt til små ting der skal limes, PAS PÅ fingrene. Ellers har jeg lidt med til det hele.

Generelt er gode reparationer svære at lave ude, kajakken skal helst i varme, til nød må man have den en ½ del ind i teltet.

Medicin:

Ibruprofin 600 mg Smerte
Aprocillin 1g Peceline over naglen
Imodium Dårlig mave
Tramadol Smerte
Afipran 20 mg Kvalme
Morfin 10 mg Smerte
Maracin Søsyge
Kodimanyl Hovedpine

Med hensyn til medicin og brug af det, kan jeg kun anbefale man har kontakt til en læge. Jeg har et stort kendskab til medicin fra min tid som sanitetsmand ved Jægerkorpset, samt jeg har en læge til at ordne min medicin samt giv tilladelse til start af behandlinger.

I min ”toilet taske” havde jeg alt det jeg skulle bruge i teltet om aften. En taske jeg selv har syet så den er nemt at komme til ting og holde orden.

Toilet Antal
Batterie AA div
Batterie AAA div
div div
Div crem 2
Gaffel 1
Helosan crem 1
Håndvarmer div
Kniv 1
Lommetørklæder, papir 2
Medicin div
MP3 afspiller 2
negleklipper 1
Pandelampe, reserve 1
Shampoo, lille 1
Silicon pasta, til tør dragt 1
Ske 1
Sportstabe 1
Tandbørste 1
Tandpaste 1
Tandtråd 1
Varmecrem 1
Vækkeur 1

God fornøjelse, med at lave dit egent system

Erik

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022