Hvad brugte jeg så af tøj under min tørdragt (Sandiline Deluxe Drysuit, gammel udgave).

Inderste: Underbukser med vindbreaker fra Craft.

Næst: Brynje undertøj, det elsker jeg, man ser ikke smart ud, men er fantastisk, det leder sved hurtigt væk, samt mønsteret gør der står en masse stillestående luft, som skaber en god varme. I dag er det endda lavet med faste skuldre, så man ikke får mønster i skuldrene når man går med rygsæk.

Andet lag overkrop: Her har jeg en tynd uldtrøje, jeg elsker uld, det virker for mig, det er varmt, selv om det bliver fugtigt. Så i kombination med brynjetrøje, virker det perfekt for mig, fra 5 til – 15 grader.

Yderst: en bibs dragt (heldragt uden ærmer) i Power Stretch fleece. Den giver lidt ekstra varme til maven, samt gør man ikke skiller af.

Fødderne: inderst har jeg et par tykke uld skisokker, ud over dem har jeg tykke vatteret sokker fra HelleHansen.

Det gjorder også jeg måtte have neoprensko i størrelse 47, normalt bruger jeg 44.

Denne tøj sammensætning, har jeg brugt på hele turen, uanset temperatur. Har været kold til tider og svedt som et svin, men kan ikke regulere meget mere og det virker for mig.

Tørdragt anmeldes særskilt senere.

Erik

Andre indlæg om kajak tøj:

Relateret indlæg:

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022