Igen var jeg heldig at arbejde sammen med Sandiline på min tur Skandinavien rundt og havde en masse af deres dejlige kajaktøj med på min tur. Her vil jeg løbe lidt af det igennem. Her er også et indlæg med video fra da jeg modtog mit Sandiline tøj fra Nicus Nature før turen.

Sandiline Tørdragt Freeride Drysuit

I starten af turen og ca. 2 måneder ind i ture havde jeg min tørdragt fra Sandiline (Freeride Drysuit) med, her efter sendt jeg den hjem, da det blev varmt nok til min todelte dragt også fra Sandiline.

Det at have en tørdragt når man skal ro i koldt vand, er livsnødvendigt for mig. Det gør jeg letter holder varmen i løbet af dagen, samt hvis der sker noget, kan jeg holde mig i live meget længer, selv om jeg er i vandet.

Giver en stor sikkerheds føles at hvis jeg skulle vælte under et langt kryds, vil jeg ikke blive våd og underafkølet på min krop. Huer og handsker har jeg ekstra af jeg kan skifte til hvis det er.

Jeg har tidligere anmeldt den gamle model, fra min tur Danmark rundt i kajak, læs det her.

Igen levede dragten op til alle mine forventninger. Ånder godt, sidder super, især neopren beskyttelsen omkring hals og håndled, giver ekstra beskyttelse og varme. Samt den nye lynlås køre som en drøm.

En super dragt der holder hvad den lover.

Dragten har ingen hætte hvis man vil have det, men Sandiline har lave en slagt hat, hue, hætte man kan tage på

Sandiline Ekspeditions hætte

Sandiline Ekspeditions hætte er en lille ting der kan fungere som hætte hvis man vil have det, det smart ved den, er den har en god skygge til at tag sol og regn, samt man kan åbne den ved at tage stykket der er foran munden og lukke det om bag ved. Når det er koldt kan man lukke det frem foran munden, der har fået noget dejligt blødt fleece stof, på indersiden, så det  føles blødt mod mund og næse.

Jeg brugte den når det blev ekstra kold, sne eller regn, ud over en hue. I den tid jeg brugte tørdragt.

Samt når den ikke er i brug, kan jeg tage den helt af og lægge væk i min forrest dagsluge, så jeg er fri for den.

Se lidt mere her

To delt simi-tørdragt fra Sandiline

Det tøj jeg brugte mest både sammen og hver for sig sammen med noget af det andet tøj var Sandiline Njoerd 4L Rojakke og  Sandiline Njoerd 4L Pants. En jakke og buks som Nicolai Ilcus fra Nicus Nature har været med til at udvikle. En to delt simi-tørdragt, som er stort set tæt, hvis man lukker i halsen og lyner op. Især hvis man også tager hætten på. Men det rigtig gode er at jeg kunne lufte ud, fordi jeg kan åbne meget i halsen. Selvfølgelig er der en større fare for at blive afkølet hvis man pludselig skulle vælte. Men jeg havde nemmere ved at holde varmen i den her end tørdragten, fordi jeg kunne lufte ud, når det blev varmt midt på dagen.

Samtidigt med det kunne jeg have den høje krave op om halsen til at holde varmen, selv om jeg samtidig lufter fugt ud af dragten. Hætten var dejligt med alt det regnvejr der var. Nemt og hurtigt at tage på, samt den føler hovedet rigtig godt.

Jakken er super dejligt fordi, den sidder godt, har også neopren over neopren manchetterne. En lille lomme på den en skuldre og andre små detaljer.

Bukser brugte jeg også rigtig meget også sidst på sommer i forbindelse med den kortærmet jakke, hvis det blev varmt, men stadig for koldt til at side i shorts i kajakken. Så i samarbejde med de andre ting havde jeg mange løsnings muligheder.

Begge del er slidt efter turen og de mange km. Jakken har jeg slidt små huller under begge arme, samt begge manchetter har jeg klippet en ½ cm af fordi de var møre. Så må sige sættet nok ikke er til meget mere.

Vil du se lidt om det, er det vist fint i det første indlæg jeg henviser til med en lidt længer video, se det her igen.

Sandiline kort ærmet jakke

Lave en kort video på turen, der fortæller min mening om Sandiline Jacket Freeride 3L S/S. Jeg har ikke meget mere end sige, en god sommer jakke. Da det ofte er lidt koldere end man regner med ude på vandet.

Sandiline Short og trøje

Fik også lavet en video som om Sandiline Freeride Shorts, i både kort og forlænge udgave. Samt Sandiline langærmet rotrøje i Lycra

Sandiline Shortsene blev jeg super glade for i forlængede udgave. Jeg er glad for begge modeller, men det at de går ned over knæene, var meget dejligt.

Sandiline langærmet rotrøje, har holdt utroligt godt, har haft den på i mange timer, er ikke slidt under armen som min langærmet jakke. Det er dejligt behagelig at den er lang når det er varmt, da den beskytter mod solen, men hvis man gør den fugtig køler den også. Men den kortærmet jakke uden på, er den også varm.

Nogle gange når det blev sidst på dagen frøs jeg armene, når jeg havde jakke på. Så der havde jeg et par cykelærmer, jeg kunne tage på, så armen også fik et ekstra lag.

Ellers har jeg haft nogle  små ting fra Sandiline, neopren sokker, pagaj luffer, bambus langærmet trøje, caps, m.v. alt sammen dejlige produkter, som løser det de skal, men har ikke teste det nok til at sige for eller i mod.

Erik

P.S: Produkterne er stillet til rådighed af Sandiline

Andre indlæg om tørbukser og tørdragter:

Relateret indlæg:

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!